Επιδοτούμενη κατάρτιση από την PwC Academy
H PwC Academy συμμετέχει στο πρόγραμμα στήριξης επιστημονικών κλάδων που πλήττονται από τον COVID-19

Στο σημερινό συνεχώς μεταβαλλόμενο επιχειρηματικό περιβάλλον, σημαντική ανάγκη αποτελεί η λεπτομερής και εις βάθος γνώση των επιχειρηματικών διαδικασιών καθώς επίσης και η άμεση προσαρμογή στις προκλήσεις της παγκόσμιας αγοράς.

H κατάσταση που βιώνουμε μας γεμίζει αβεβαιότητα, βάζει σε παύση την δραστηριότητά μας και ανατρέπει τα επαγγελματικά μας σχέδια. Αυτό δε σημαίνει ότι μένουμε άπραγοι και απαθείς. Η αυριανή μέρα θα βρει την αγορά εργασίας προσωπικού υψηλής κατάρτισης ακόμα πιο ανταγωνιστική. Αρκεί να θέσουμε ως στόχο να ανεβάσουμε το επίπεδο της κατάρτισής μας και να εμπλουτίσουμε το βιογραφικό μας. Και τη στιγμή της ολικής επανεκκίνησης, να είμαστε πανέτοιμοι και πιο δυνατοί.

Έχουμε επίσης την ευκαιρία να το καταφέρουμε, με την καθοδήγηση των κορυφαίων. Η ακαδημία της PwC, είναι εκπαιδευτικός φορέας σε 37 χώρες και έχει παρουσία στην Ελλάδα από το 1996. Διαθέτει όχι μόνο το «βαρύ» όνομα μιας εκ των μεγαλύτερων εταιρειών παροχής ελεγκτικών, συμβουλευτικών και φορολογικών υπηρεσιών στον κόσμο, αλλά και υψηλή τεχνογνωσία και εμπειρία, τόσο σε σχέση με το διεθνές επιχειρείν όσο και με την πραγματικότητα της ελληνικής αγοράς.

Αποστολή της είναι να αναζητεί και να προσφέρει σύγχρονα εργαλεία και τις πλέον εξελιγμένες μεθόδους επιμόρφωσης, με σκοπό να παρέχει καθολική επαγγελματική υποστήριξη. Στις σύγχρονες ανάγκες εκπαίδευσης απαντά μέσα από μια ευρεία γκάμα εκπαιδευτικών σεμιναρίων και εξειδικευμένων προγραμμάτων κατάρτισης προσωπικού.

Περισσότερες από 800 εταιρείες έχουν εμπιστευτεί την PwC Academy για την εκπαίδευση των στελεχών τους, πάνω από 12,000 συμμετέχοντες έχουν ολοκληρώσει με επιτυχία τα εκπαιδευτικά της προγράμματα, ενώ στην Ελλάδα αποτελεί πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης (Κε.Δι.Βι.Μ).

ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΗ ΓΝΩΣΗ, ΕΓΚΥΡΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Η PwC Academy συμμετέχει στο Ειδικό Πρόγραμμα Τηλεκατάρτισης με Πιστοποίηση για Επιστήμονες και ελεύθερους επαγγελματίες, πληττόμενους από τον COVID-19 και οι οποίοι εντάσσονται στους 6 βασικούς επιστημονικούς κλάδους της χώρας που υλοποιεί το Υπουργείο Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων. Η διαδικασία εγγραφής είναι απλή, η δράση θα υλοποιηθεί με το σύστημα επιταγής κατάρτισης (training voucher) και οι συμμετέχοντες εξασφαλίζουν το χορηγούμενο επίδομα των 600 ευρώ.

Συγκεκριμένα το πρόγραμμα απευθύνεται σε:

• Δικηγόρους (ελεύθερους επαγγελματίες, έμμισθους ή και ασκούμενους), συμβολαιογράφους, δικαστικούς επιμελητές.

• Γιατρούς ανεξαρτήτως ειδικότητας.

• Ερευνητές ανεξαρτήτως ερευνητικού κλάδου

• Εκπαιδευτικούς όλων των ειδικοτήτων

• Μηχανικούς όλων των ειδικοτήτων.

• Οικονομολόγους / Λογιστές κάθε τάξεως.

Αν ανήκετε σε οποιαδήποτε από τις παραπάνω κατηγορίες, μπορείτε να ενταχθείτε στο επιδοτούμενο πρόγραμμα στήριξης για επιστήμονες και ελεύθερους επαγγελματίες, να παρακολουθήσετε το on-line πρόγραμμα κατάρτισης από την PwC Academy και να αποκτήσετε συγκριτικό πλεονέκτημα στην αγορά εργασίας.

Σημαντικό είναι επίσης να γνωρίζετε ότι το πρόγραμμα συνοδεύεται και υποστηρίζεται από σύστημα πιστοποίησης επαγγελματικών γνώσεων, δεξιοτήτων και ικανοτήτων που θα αποκομίσετε, διασφαλίζοντας την αναγνώριση των επαγγελματικών προσόντων σας.

Δηλώστε τώρα συμμετοχή εδώ ή επικοινωνήστε με την PwC Academy στα τηλ. 210 6874559, 210 8114205, 210 8114186, 210 8114175.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

11-05-2024

Λυκόβρυση

1.000

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;