Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους μάχονται ενάντια στον κορωνοϊό - Αυτό είναι το σημερινό Google Doodle
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους μάχονται ενάντια στον κορωνοϊό, λέει η Google με το σημερινό της Doodle

“Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους μάχονται ενάντια στον κορωνοϊό” είναι το σημερινό (09/04) μήνυμα της Google, μέσα από ένα doodle, με το οποίο και εκφράζει την ευγνωμοσύνη όλων μας προς τους “ήρωες” στη μάχη για την αντιμετώπιση του ιού και συγκεκριμένα στους εργαζόμενους στον τομέα της καθαριότητας και υγιεινής.

“Στους εργαζομένους στον τομέα της καθαριότητας και υγιεινής, σας ευχαριστούμε”, αναφέρει χαρακτηριστικά το μήνυμα της Google σήμερα, Πέμπτη 9 Απριλίου.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους μάχονται ενάντια στον κορωνοϊό – Το σημερινό doodle της Google:

Πάνω από 1,3 εκατομμύρια κρούσματα κορωνοϊού παγκοσμίως

Πάνω από 1,3 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν νοσήσει από τον κορωνοϊό σε όλο τον κόσμο, ενώ έχουν χάσει τη ζωή τους τουλάχιστον 68.125 ανθρώπους παγκοσμίως από την εμφάνιση της πανδημίας του covid-19, που ξεκίνησε τον Δεκέμβριο στην Κίνα, σύμφωνα με απολογισμό που κατάρτισε το Γαλλικό Πρακτορείο από επίσημες πηγές στις 22.00 το βράδυ ώρα Ελλάδος (Κυριακή 05/04).

Τη μάχη ενάντια στον κορωνοϊό έχουν σπεύσει να υποστηρίξουν πολλές εταιρείες διεθνώς, μεταξύ των οποίων είναι και η Google, η οποία έχει δημοσιοποιήσει αρκετά δεδομένα για τις μετακινήσεις και τις αλλαγές που παρατηρήθηκαν το τελευταίο διάστημα, ενώ έχει αφιερώσει κι άλλες φορές το doodle σε όσους μάχονται ενάντια στον κορωνοϊό.

Coronavirus tips: Το σημερινό doodle της google μας συμβουλεύει για τον κορωνοϊό

Tι είναι τα Google Doodles;

Τα doodles είναι ξεχωριστές εκδόσεις του λογοτύπου της Google στην αρχική της σελίδα. Το πρώτο doodle δημιουργήθηκε αποκλειστικά και μόνο για πρακτικούς λόγους και κανείς δεν φανταζόταν ότι θα γίνει τόσο δημοφιλές και ότι θα καταλήξει να θεωρείται αναπόσπαστο μέρος της σελίδας αναζήτησης της Google. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που σήμερα πλέον πολλοί ανυπομονούν να δουν κάθε νέο doodle που δημιουργούμε! Τα doodles δημιουργούνται για να γιορτάσουν γεγονότα, επετείους και γενέθλια καλλιτεχνών, επιστημόνων, μουσικών και άλλων ξεχωριστών προσωπικοτήτων. Μπορεί να είναι η πρώτη μέρα του σχολείου, τα γενέθλια του Οδυσσέα Ελύτη ή η 50η επέτειος από την ανακάλυψη του γενετικού κώδικα. Η doodle ομάδα της Google ψάχνει πάντα για νέες και ενδιαφέρουσες ιδέες, τις οποίες μοιράζεται με όλους και όλες μας!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μηχανικοί

Πλήρης Απασχόληση

10-05-2024

Μαρούσι

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;