Κορωνοϊός: Το σημερινό Google Doodle είναι αφιερωμένο σε όσους μάχονται ενάντια στον ιό
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους μάχονται κατά του κορωνοϊού, εκφράζει το σημερινό Doodle της Google

«Σε όλους τους δημόσιους υπάλληλους στον τομέα της υγείας και ερευνητές της επιστημονικής κοινότητας, σας ευχαριστούμε».

Αυτό είναι το ευχαριστήριο μήνυμα που απευθύνει σήμερα (Δευτέρα 06/04) η Google, μέσα από doodle.

Με αυτό τον τρόπο, η Google αφιερώνει το σημερινό της Doodle στους ήρωες και της ηρωίδες της πρώτη γραμμής στη μάχη ενάντιο στον ιό, τιμώντας την αναντικατάστατη και πολύτιμη συνεισφορά τους στην καταπολέμηση του νέου κορωνοϊού COVID-19.

Υπενθυμίζουμε ότι η πανδημία του νέου κορωνοϊού Covid-19, έχει στερήσει τη ζωή παγκοσμίως σε τουλάχιστον 68.125 ανθρώπου, σύμφωνα με τον απολογισμό που κατάρτισε το Γαλλικό Πρακτορείο από επίσημες πηγές στις 22.00 το βράδυ (ώρα Ελλάδος) την Κυριακή 05/04.

Στην Ελλάδα, τα επιβεβαιωμένα κρούσματα ανέρχονται στα 1.735, 93 άνθρωποι είναι διασωληνωμένοι σε ΜΕΘ, 21 γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες, ενώ 73 είναι οι νεκροί στη χώρα.

Tι είναι τα Google Doodles;

Τα doodles είναι ξεχωριστές εκδόσεις του λογοτύπου της Google στην αρχική της σελίδα. Το πρώτο doodle δημιουργήθηκε αποκλειστικά και μόνο για πρακτικούς λόγους και κανείς δεν φανταζόταν ότι θα γίνει τόσο δημοφιλές και ότι θα καταλήξει να θεωρείται αναπόσπαστο μέρος της σελίδας αναζήτησης της Google. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που σήμερα πλέον πολλοί ανυπομονούν να δουν κάθε νέο doodle που δημιουργούμε! Τα doodles δημιουργούνται για να γιορτάσουν γεγονότα, επετείους και γενέθλια καλλιτεχνών, επιστημόνων, μουσικών και άλλων ξεχωριστών προσωπικοτήτων. Μπορεί να είναι η πρώτη μέρα του σχολείου, τα γενέθλια του Οδυσσέα Ελύτη ή η 50η επέτειος από την ανακάλυψη του γενετικού κώδικα. Η doodle ομάδα της Google ψάχνει πάντα για νέες και ενδιαφέρουσες ιδέες, τις οποίες μοιράζεται με όλους και όλες μας!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;