PS5: H Sony αποκάλυψε το νέο χειριστήριο - Αυτό είναι το DualSense (Photos & Vid)
Mια μεγάλη έκπληξη περίμενε τους gamers του PS5 και λέγεται DualSense

Mια μεγάλη έκπληξη περίμενε τους λάτρεις του Playstation, αφού ο Hideaki Nishino, Senior Vice President, Platform Planning & Management της Sony, αποκάλυψε χθες (07/04), μέσω ενός post που έκανε στο επίσημο PlayStation Blogτο νέο χειριστήριο του PS5, που ονομάζεται DualSense.

To DualSense, λοιπόν, είναι το νέο χειριστήριο του PlayStation 5 και έχει ήδη ξεκινήσει να στέλνεται στις εταιρείες ανάπτυξης, ενώ η Sony μάλλον θεώρησε ότι ήρθε η ώρα να ενημερώσει σχετικά και το κοινό της.

Όπως ενημέρωσε η ίδια η Sony, στη νέα κονσόλα αναμένεται να υπάρξει ένα πλήρως εξελιγμένο χειριστήριο, πολύ διαφορετικό από το Dual Shock 4 που συνόδευε την προηγούμενη έκδοση.

Γνωρίστε το νέο χειριστήριο του PS5, DualSense

Το νέο χειριστήριο διατηρεί πολλά από τα χαρακτηριστικά του DualShock 4, ενώ, σε συνδυασμό με τις νέες λειτουργίες του, θα δώσει την ευκαιρία στους gamers να απολαύσουν μοναδικές εμπειρίες.

Αρχικά, στα πλήκτρα L2 και R2 έχουν τοποθετηθεί adaptive triggers, πράγμα που θα βοηθήσει τον παίκτη να νιώθει τη μοναδική ένταση κάθε στιγμής σε ρεαλιστικό επίπεδο. Η Sony άλλωστε, παρουσιάζοντας το DualSense, προειδοποίησε ότι πρόκειται για μία νέα τεχνολογία που θα βάζει τον gamer ακόμη πιο βαθιά στον εκάστοτε ρόλο που θα έχει επιλέξει να χειρίζεται.

 

Μάλιστα, ανάμεσα στις υπόλοιπες πρόσθετες λειτουργίες που έχει, υπάρχει ακόμα μια σημαντική αλλαγή συγκριτικά με το προηγούμενο χειριστήριο κι αυτή βρίσκεται στο κεντρικό κουμπί του μενού στη μέση, το οποίο φαίνεται πως πλέον θα αντικατασταθεί από ένα κουμπί με την ονομασία και εντολή “create”.

Τσέκαρε εδώ όλα τα τεχνολογικά νέα που παίζουν!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι κάρτες Visa της Alpha Bank υποστηρίζονται πλέον από το Apple Pay

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;