6 νέα τραγούδια που πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να μπουν στην playlist σου
Η μουσική μας κάνει να αισθανόμαστε καλά και να εκτονωνόμαστε! Κι αυτό θα πετύχεις με τα τραγούδια αυτά!

Η μουσική είναι κάτι που μας αρέσει πολύ. Μας αρέσει να ανακαλύπτουμε νέα κομμάτια, νέα συγκροτήματα, αλλά και να μεταφερόμαστε με τους ήχους της σε διαφορετικά μέρη. Να μας αγγίζει με το μαγικό της άγγιγμα και να μας συγκινεί, να μας ταξιδεύει, να μας κάνει να ερωτευόμαστε. Γι αυτό εμείς σου έχουμε κάποια νέα κομμάτια που πρέπει οπωσδήποτε να μπούνε στην playlist σου.

Τραγούδια που μιλάνε για την αγάπη, για την επικοινωνία, για την κοινωνία για έναν μεγάλο χωρισμό.

Harry Styles – Falling

Ο Βρετανός τραγουδιστής που έγινε γνωστός μέσα από το boy band, One Direction, έχει αποδείξει ότι είναι μοναδικός και μπορεί να διατηρήσει μία σόλο καριέρα. Με το τραγούδι αυτό σε βάζει στα άδυτα μίας σχέσης που είναι κοντά στο τέλος της, αλλά η αγάπη δεν έχει χαθεί ακόμα. Το ερώτημα είναι “τι είσαι μετά;”. Θα σε μαγέψει!

Leon of Athens – Communication

Με τη βοήθεια της Katerina Duska, ο Leon of Athens φτιάχνει ένα από τα καλύτερα pop κομμάτια της ελληνικής μουσικής σκηνής. Η αγάπη στα χρόνια των social media γίνεται ένας ύμνος ανάμεσα σε δύο ανθρώπους που αγαπιούνται και θέλουν απλά να επικοινωνήσουν. Θα σου κολλήσει από το πρώτο άκουσμα.

Taylor Swift – The Man

Η Taylor Swift έχει αρχίσει να εκφράζει τις πολιτικές της πεποιθήσεις χωρίς να φοβάται και ο ύμνος αυτός είναι το επόμενο φυσικό βήμα της στην εξέλιξη αυτή. Πέρα του ότι σπάει τα στερεότυπα που υπάρχουν στην κοινωνία για τους άντρες και τις γυναίκες, το τραγούδι αυτό είναι και το απόλυτο pop κομμάτι. Με το που το ακούς, δεν μπορείς να ξεκολλήσεις από αυτό. Επίσης, το βίντεο κλιπ είναι απλά υπέροχο με πολλά easter eggs για τους Swifties.

Dua Lipa – Physical

Η Dua Lipa έρχεται πιο ώριμη, πιο έτοιμη και πιο catchy από ποτέ. Σε ένα κομμάτι που μας ταξιδεύει στην δεκαετία των ’80s, όμως, με μία μοντέρνα χροιά που δεν μπορούμε να βγάλουμε από το κεφάλι μας. Φαίνεται ότι η νέα Dua Lipa είναι ακόμη καλύτερη από αυτή που μας συστήθηκε με το New Rules.

Selena Gomez – Feel Me

Ένα από τα κομμάτια που περιμέναμε να κυκλοφορήσει από τη στιγμή που το ακούσαμε για πρώτη φορά σε μία από τις συναυλίες της γνωστής τραγουδίστριας. Μετά από τόσα χρόνια, επιτέλους, το έχουμε σε όλη του την τελειότητα. Το τραγούδι μιλάει για τα πράγματα που θέλουμε τόσο, μα τόσο, πολύ να πούμε σε έναν πρώην μας και, αμέσως, γίνεται ένα από τα τραγούδια που ακούμε ξανά και ξανά.

The Weeknd – Blinding Lights

Το φουτουρισκό σύμπαν του The Weeknd επιστρέφει με έναν catchy ήχο που θα σου κολλήσει στο μυαλό και δεν θα μπορέσεις εύκολα να ξεφύγεις από αυτόν. Επίσης, οι στίχοι του θα σε κάνουν να ταυτιστείς, ειδικά, αν έχεις περάσει έναν πολύ δύσκολο και επώδυνο χωρισμό. Όντως, νιώθεις ότι η πόλη είναι κρύα και άδεια!

Δες ακόμα: 26 αποκριάτικα τραγούδια που κάθε χρόνο μάς ξεσηκώνουν (Ελληνικά & Ξένα)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;