Άγριες Μέλισσες: Δε φαντάζεσαι σε ποιον ηθοποιό είχαν προτείνει τον ρόλο του
Κι όμως, σε αυτόν τον ηθοποιό είχε γίνει πρόταση να υποδυθεί τον "Νικηφόρο" στη σειρά "Άγριες Μέλισσες".

Η σειρά του ANT1, “Άγριες Μέλισσες“, έχουν γίνει το τηλεοπτικό φαινόμενο της χρονιάς. Όμως, για να φτάσει η σειρά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες πέρασε από διάφορα στάδια παραγωγής και μέσα σε αυτά και ένα εκτεταμένο κάστινγκ για να βρουν τους κατάλληλους ηθοποιούς. Μέσα στους ηθοποιούς που τους έγινε πρόταση για να πρωταγωνιστήσουν στη σειρά ήταν και ο Δημήτρης Μοθωναίος.

Ο γνωστός ηθοποιός είχε δεχθεί πέρυσι το καλοκαίρι πρόταση να παίξει στις “Άγριες Μέλισσες” και το είχε εξομολογηθεί ο ίδιος σε παλαιότερη συνέντευξή του. Ο λόγος που δεν έκανε την κίνηση αυτή ήταν επειδή προτίμησε να πάει στη Σανγκάη και να πρωταγωνιστήσει στην ταινία “A day in the life of a teddy bear”.

Τώρα, όμως, ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής “Έλα χαμογέλα”, και για ποιο ρόλο προοριζόταν. Του είχαν προτείνει να υποδυθεί τον Νικηφόρο. Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Μοθωναίος δήλωσε τα εξής:

“Αν μπορούσα να τα συνδυάσω, θα το έκανα με μεγάλη χαρά. Τους το πρότεινα, αλλά δεν γινόταν γιατί έπρεπε να φύγω από τέλος Ιουλίου. Η πρόταση ήταν για το ρόλο του Νικηφόρου. Σκέφτηκα ότι η ταινία στην Κίνα είναι μια ευκαιρία που σίγουρα δεν θα μου ξανατύχει.”

Δες το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή!

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Δες ακόμα: 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;