Tupac Shakur: Ένα νέο ντοκιμαντέρ υποστηρίζει ότι ο θρυλικός ράπερ ζει!
Ένα νέο ντοκιμαντέρ υποστηρίζει τον αστικό μύθο ότι ο Tupac Shakur ζει!

Συχνά ακούμε διάφορους μύθους και αστικούς θρύλους που υποστηρίζουν ότι διάσημα πρόσωπα που θεωρούνται νεκρά, ζουν. Μερικά από αυτά είναι από τα πρόσωπα αυτά είναι η πριγκίπισσα Νταϊάνα, ο Michael Jackson, o Elvis, αλλά και ο γνωστός ράπερ Tupac Shakur. Η ερώτηση για το αν ζει ο Tupac ή όχι, τώρα, γίνεται ντοκιμαντέρ!

Μάλιστα, από τον θάνατό του το 1996 μέχρι και σήμερα, υπάρχουν διάφοροι μύθοι που θέλουν τον Tupac Shakur να είναι ζωντανός. Οι φήμες αυτές υποστηρίζουν ότι ο γνωστός ράπερ ζει στην Τζαμάικα, στην Κούβα, στο πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων ή, σύμφωνα με ένα νέο ντοκιμαντέρ, στο Νέο Μεξικό.

Η νέα ταινία με τίτλο “2Pac: The Great Escape from UMC” από τον σκηνοθέτη Rick Boss δραματοποιεί τον τρόπο με τον οποίο ο Tupac φυγαδεύτηκε από το νοσοκομείο του Λας Βέγκας. Εκεί είχε διακομισθεί μετά από τους τέσσερις πυροβολισμούς που είχε δεχτεί το αυτοκίνητο που επέβαινε μαζί με τον ισχυρό άντρα της δισκογραφικής Death Row, Suge Knight, από διερχόμενο αυτοκίνητο στις 7 Σεπτεμβρίου 1996. Οι δράστες της επίθεσης αυτής δεν αποκαλύφθηκαν ποτέ.

Η επίσημη εκδοχή των γεγονότων θέλει τον Shakur να έφυγε από τη ζωή μετά από έξι μέρες μετά την μεταφορά του στο νοσοκομείο. Μέρος από τις στάχτες του μετά την αποτέφρωση το κάπνισαν ως τζόιντ προς τιμή του τα μέλη των Outlazwz, του ραπ γκρουπ που τον συνόδευε.

Το νέο, όμως, ντοκιμαντέρ του Boss υποστηρίζει ότι ο θρύλος της ραπ μουσικής διέφυγε με τη βοήθεια φίλων από το νοσοκομείο και οδηγήθηκε σε καταυλισμό των ινδιάνων Νάβαχο στο Νέο Μεξικό. Μάλιστα, το ντοκιμαντέρ υποστηρίζει ότι παραμένει υπό προστασία εκεί μέχρι και σήμερα.

Ο σκηνοθέτης του ντοκιμαντέρ ισχυρίζεται ότι ο Tupac Shakur γνώριζε για το χτύπημα εναντίον του μόλις έφτασε στο Λας Βέγκας. Έτσι, ο ράπερ έβαλε κάποιον να τον αντικαταστήσει στο αυτοκίνητο του Suge Knight. Ο σκηνοθέτης, μέσα από την ταινία, υποστηρίζει ότι ο σωσίας αυτός ήταν που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Και αυτός πέθανε λίγες μέρες μετά, με τις δικές του στάχτες να κάπνισαν οι Outlawz.

Όπως συνεχίζει στην αφήγησή του, ο ίδιος ο Tupac μεταφέρθηκε με ελικόπτερο εκτός πολιτείας, στο γειτονικό Νέο Μεξικό. Ο Boss δηλώνει ότι οι πληροφορίες του είναι έγκυρες και προέρχονται από τον στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο του Shakur. Συγκεκριμένα, για αυτά που ισχυρίζεται με το νέο ντοκιμαντέρ, δηλώνει:

“Ας πούμε απλά ότι η οικογένεια του Tupac γνωρίζει για την ταινία και εγκρίνει το περιεχόμενο της.

Δεν πρόκειται για μυθοπλασία. Πρόκειται για γεγονότα που μου έχουν εκμυστηρευτεί συγκεκριμένοι άνθρωποι.”

Οι θεωρίες συνωμοσίας σχετικά με τις συνθήκες θανάτου του Tupac Shakur έχουν γίνει αντικείμενο πολλών συζητήσεων εδώ και χρόνια και έχουν προκαλέσει έντονες συζητήσεις στους κύκλους των θαυμαστών της ραπ μουσικής σκηνής. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ίδιος ο Suge Knight έχει δηλώσει σε συνέντευξή του για το ντοκιμαντέρ “Who Shot Biggie & Tupac?” ότι ο Tupac είχε φύγει ζωντανός από το νοσοκομείο. Αφήνοντας, μάλιστα, να υπονοηθεί ότι μπορεί να ζει ακόμα. Επίσης, ο γιος του, Suge Knight Jr., είχε ισχυριστεί ότι ο Tupac κρύβεται κάπου στη Μαλαισία.

Εκτός από τις διάφορες αφηγήσεις και συνεντεύξεις, στην ταινία παρουσιάζεται μια δραματοποιημένη εκδοχή της απόδρασης του Tupac Shakur από το Λος Άντζελες. Ο ηθοποιός Ρίτσαρντ Γκαρσία υποδύεται τον θρυλικό ράπερ.

Σε ερώτηση για το αν η ταινία του θέτει σε κίνδυνο την ασφάλεια του Tupac σε περίπτωση που ισχύει η εκδοχή του ντοκιμαντέρ, ο Boss απάντησε αρνητικά, λέγοντας, μάλιστα:

“Σύμφωνα με τη νομοθεσία το FBI δεν έχει δικαίωμα να εισέλθει σε καταυλισμό χωρίς την έγκριση του συμβουλίου της φυλής.”

Το ντοκιμαντέρ “2Pac: The Great Escape from UMC” αναμένεται να κυκλοφορήσει επίσημα στις αρχές του 2021. Και θα φέρει έντονες αντιδράσεις. Το μόνο σίγουρο!

Δες ακόμα: Ο Ν.Ο.Ε. έβγαλε νέο τραγούδι και θα το ακούσεις εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;