Το χιουμοριστικό tweet του Λεωνίδα Κουτσόπουλου για τον Άγιο Βαλεντίνο (Photo)
Ακόμα μια... εμπνευσμένη από ΠΑΣΟΚ ανάρτηση του "σατανά" της καρδιάς μας, Λεωνίδα Κουτσόπουλου

Το δικό του (χιουμοριστικό – τρολίστικο) μήνυμα, μέσω Twitter, για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, αποφάσισε να στείλει ο γνωστός κι αγαπημένος κριτής του Master Chef, Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Ο τουιτεράς της καρδιάς μας και λατρεμένος σεφ, επέλεξε για τη γιορτή των απανταχού ερωτευμένων πιτσουνακίων, να ανεβάσει μια τρυφερή φωτογραφία του Ανδρέα Παπανδρέου με τη Δήμητρα Λιάνη, την οποία και συνόδευσε με στίχους από το τραγούδι «Ο έρωτας δεν πάει πανεπιστήμιο».

Με στιγμιότυπο από εποχές ΠΑΣΟΚ και Ανδρέα Παπανδρέου, ο γνωστός κριτής του MasterChef, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, τιμά με τον δικό του, μοναδικό τρόπο τη σημερινή ημέρα που είναι αφιερωμένη στον έρωτα.

Στο εν λόγω tweet αναγράφονται τα εξής:

«Ο έρωτας δεν πάει πανεπιστήμιο, δεν ξέρει γράμματα ξέρει τον δήμιο, που ρίχνει τις καρδιές ρίχνει τα σώματα, πάνω στα στρώματα… Πάνω στα στρώματα».

Φυσικά, δεν είναι η πρώτη φορά που ο “σατανάς” της καρδιάς μας κάνει ανάρτηση σχετικά με το παλιό, ορθόδοξο ΠΑΣΟΚ, αφού λίγες μέρες πριν την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του MasterChef, ο αγαπημένος σεφ δημοσίευσε μια φωτογραφία με καρδούλα – μπρελόκ του ΠΑΣΟΚ, γράφοντας χαρακτηριστικά ότι: «Το MasterChef 4 επιστρέφει… εσύ πότε;».

Δες ακόμα:

Άγιος Βαλεντίνος 2020: Οι ερωτευμένοι γιορτάζουν και το Twitter τρολάρει

Quiz: Πόσα γνωρίζεις για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;