4 σειρές για σένα που λάτρευες το Gossip Girl
Αν σου άρεσε το Gossip Girl, τότε μάλλον αυτές οι σειρές σε ενδιαφέρουν.

Πολλοί από εμάς έχουμε συνδέσει τα εφηβικά μας χρόνια με διάφορες σειρές. Μία από τις σειρές που έκανε κυριολεκτικά ΠΑΤΑΓΟ ήταν το Gossip Girl. Η συγκεκριμένη σειρά ακολουθούσε την ζωή μίας παρέας πλουσιόπαιδων στο Μανχάταν που είχε πολλά μυστικά, όλα εκ των οποίων εν τέλει αποκαλύπτονταν από μία ανώνυμη πηγή με το ψευδώνυμο Gossip Girl ελληνιστί κουτσομπόλα.

Αν λοιπόν αυτή η σειρά guilty pleasure μαζί με όλη την εφηβική νοσταλγία σου έχει λείψει και σκέφτεσαι να την ξαναρχίσεις, σου έχουμε κάποιες επιλογές για να δεις κάτι νέο που όμως κινείται στο ίδιο concept.

Ας δούμε τις επιλογές σου!

1. Elite

Το Λας Ενθίνας είναι το καλύτερο σχολείο Ισπανία, όπου η ελίτ της χώρας στέλνει τα παιδιά της. Εκεί μόλις έγιναν δεκτά τρία παιδιά από οικογένειες της εργατικής τάξης με υποτροφία, μετά την κατάρρευση του σχολείου τους. Νόμιζαν ότι έκαναν την τύχη τους… αλλά μάλλον τελικά δεν ήταν και τόσο τυχεροί, αφού οι συγκρούσεις μεταξύ αυτών και των προνομιούχων παιδιών είναι μεγάλες και αναπόφευκτες. Οι συγκεκριμένες συγκρούσεις δημιουργούν έναν κατακλυσμό γεγονότων που τελικά καταλήγουν σε μια δολοφονία.

2.Dynasty

Το Dynasty είναι το reboot της δημοφιλούς σειράς που είχε μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του κοινού παλιότερα. Το Dynasty ακολουθεί τη ζωή δύο εξαιρετικά πλούσιων οικογενειών της Αμερικής, τους Carringtons και τους Colbys. Οι σχέσεις των δύο οικογενειών μπορούν να χαρακτηριστούν στην καλύτερη των περιπτώσεων ως ανταγωνιστικές.

Μία από τις πρωταγωνίστριες – η Fallon Carrington- ίσως μπορεί να θεωρηθεί η νέα Blair, ενώ ο χλιδάτος τρόπος ζωής είναι σίγουρα ένα κοινό των ηρώων στις δύο σειρές.

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
ΤΕΛ
93 - 88
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
ΗΜ
43 - 37
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1