Φοιτητική ζωή: 5 τροφές που θα σου δώσουν ενέργεια και θα σε βοηθήσουν στο διάβασμα
Στη φοιτητική ζωή σου αν έχεις μία σωστή διατροφή μπορείς να ενισχύσεις τη μνήμη σου, αλλά και να τα βγάλεις πέρα με την εξεταστική!

Στη φοιτητική ζωή σου θα έχεις αρκετές εξεταστικές και πάρα πολύ διάβασμα. Βλέπεις, το να τελειώσεις μία Σχολή δεν είναι καθόλου εύκολο. Μάλιστα, είναι πάρα πολύ απαιτητικό. Και ειδικά, προς το τέλος της εξεταστικής θα νιώθεις μία εξάντληση και μία κούραση που θα σε κάνει να θέλεις να τα παρατήσεις. Όμως, με τη σωστή διατροφή μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά!

Για αυτό σου έχω μία λίστα με τροφές που πρέπει να βάλεις στη διατροφή σου για να σε βοηθήσουν να έχεις ενέργεια και θα τονώσουν την μνήμη σου. Κι έτσι, θα κάνεις ένα καλό και δυνατό διάβασμα!

1. Μπρόκολο

Ξέρω μυρίζει και είναι πολύ πράσινο για σένα! Για αυτό βρες τρόπους να το βάλεις στην διατροφή σου. Καλές συνταγές είναι με ζυμαρικά και κρέμα γάλακτος, αλλά και με νουντλς! Περιέχει κερσετίνη και είναι καλή πηγή φυλλικού οξέος.

2. Σοκολάτα

Να και κάτι που σου αρέσει! Αλλά θα σε πικράνω. Δε θέλει πολύ! Ένα κομματάκι την ημέρα και μάλιστα μαύρη σοκολάτα. Σου δίνει ενέργεια και βοηθάει τον εγκέφαλο να λειτουργήσει ακόμα καλύτερα.

3. Μελιτζάνα

Ακόμα ένα λαχανικό που δεν τρελαίνεσαι κιόλας. Αλλά το λατρεύεις σε μουσακά και παπουτσάκια, οπότε έτσι θα το βάλεις και στο φαγητό σου. Μάλιστα, περιέχει ένα αντιοξειδωτικό που προστατεύει τις μεμβράνες των κυττάρων του εγκεφάλου.

4. Μήλο

Ένα φρούτο που μπορείς να το πάρει για σνακ και στη Σχολή. Απόλυτα γευστικό και έχει δειχθεί ότι προστατεύει και από το Αλτσχάιμερ! Οπότε σωστά λένε ότι ένα μήλο την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα! Επίσης, θα δεις ότι άμα το τρως το πρωί θα ξυπνάς ακόμα καλύτερα από ότι με μία κούπα καφέ!

5. Σταφύλι

Όχι κρασί, σταφύλι κανονικό! Περιέχουν ότι και τα προηγούμενα τρόφιμα της λίστας και ένα ποτηράκι κρασί την ημέρα (μόνο ένα) κάνει καλό και στη μνήμη σου, αλλά και στην καρδιά σου!

Δες ακόμα: Είσαι φοιτητής; Αυτές είναι οι 5 συνταγές που θα σε σώσουν!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 2