Κι όμως, ο νέος James Bond ΔΕΝ θα είναι γυναίκα
Η παραγωγός του James Bond αποκλείει να δούμε στον ρόλο αυτόν κάποια γυναίκα!

Το πρώτο τρέιλερ για την πολυαναμενόμενη τελευταία περιπέτεια του Daniel Craig ως James Bond κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό και το διαδίκτυο έχει πάρει φωτιά ψάχνοντας ποιος θα είναι ο επόμενος Bond. Πολλοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν ότι ο Bond της νέας εποχής θα είναι γυναίκα. Όμως, η δήλωση της παραγωγού Μάρμπαρα Μπρόκολι έρχεται να βάλει τέλος στα διάφορα σενάρια.

Βλέπεις, η νέα ταινία του 007 με τίτλο “No Time to Die”, η οποία θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Απρίλιο, θα αποτελέσει και την τελευταία εμφάνιση του Daniel Craig στον ρόλο αυτό. Οπότε, οι παραγωγοί έχουν αρχίσει, ήδη, να ψάχνουν τον νέο Bond.

Οι φήμες δίνουν και παίρνουν για το πρόσωπο που θα τον αντικαταστήσει τον γνωστό ηθοποιό. Ένα από τα ονόματα που ακούγεται πολύ είναι αυτό του Idris Elba, ενώ πολλοί είναι εκείνοι που θα προτιμούσαν να δουν στον πρωταγωνιστικό ρόλο μία γυναίκα.

Ωστόσο, η παραγωγό των καινούριων ταινιών του 007, Μπάρμπαρα Μπρόκολι, σε συνέντευξή της στο Variety δήλωσε ότι ο νέος Bond θα είναι οπωσδήποτε άνδρας. Όπως είπε χαρακτηριστικά:

“Μπορεί να είναι οποιουδήποτε χρώματος, όμως είναι άνδρας.

Δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα να πάρω έναν ανδρικό χαρακτήρα και να βάλω μια γυναίκα να τον υποδυθεί. Νομίζω ότι οι γυναίκες είναι πολύ πιο ενδιαφέρουσες από αυτό.”

Οπότε, ο επόμενος Bond θα είναι άντρας. Μένει να δούμε την τελευταία ταινία του Craig και να αποφασίσουμε αν είναι τόσο καλή όσο το Casino Royale και το Skyfall.

Δες ακόμα: Billie Eilish: Γίνεται η νεαρότερη τραγουδίστρια που θα ερμηνεύσει soundtrack του James Bond!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;