Ο Eminem
Κυκλοφόρησε σήμερα ο νέος δίσκος του Eminem με τίτλο "Music to Be Murdered By"

Ένας από τους πιο αγαπημένους ράπερ της αμερικάνικης σκηνής, ο Eminem, προκαλεί σαρωτικές αντιδράσεις σήμερα Παρασκευή, αφού κυκλοφόρησε δύο χρόνια μετά το «Kamikaze», έναν νέο δίσκο – έκπληξη, τον 11ο δίσκο του, ο οποίος έχει τίτλο “Music to Be Murdered By” και μιλά ανοιχτά για το φαινόμενο της οπλοκατοχής.

Ο Eminem ανακοίνωσε το επίσημο release του άλμπουμ μέσω Twitter, δημοσιεύοντας το εξώφυλλο και το μήνυμα “It’s your funeral…”, ενώ, όπως αναφέρει, το άλμπουμ είναι εμπνευσμένο από τον εμβληματικό σκηνοθέτη, Alfred Hitchcock, ο οποίος είχε ποζάρει στο παρελθόν, σημαδεύοντας τον εαυτό του με πιστόλι.

Ο νέος δίσκος του Eminem περιλαμβάνει 20 κομμάτια, αλλά και διάφορες συμμετοχές άλλων καλλιτεχνών, όπως οι Ed Sheeran, Black Thought, Q-Tip, Anderson .Paak και Young M.A.

Ένα από τα κομμάτια του δίσκου τιτλοφορείται “Alfred” και περιλαμβάνει έναν μονόλογο 30 δευτερολέπτων του Alfred Hitchcock.

Μαζί με τον νέο του δίσκο, ο Eminem κυκλοφόρησε και το βίντεο κλιπ για το νέο του κομμάτι, «Darkness», στο οποίο κάνει αναφορά στη βομβιστική επίθεση κατά τη διάρκεια της συναυλίας της Αριάνα Γκράντε το 2017 στο Μάντσεστερ, η οποία είχε σαν αποτέλεσμα, 22 άνθρωποι να χάσουν εντελώς άδικα τη ζωή τους.

Το τραγούδι καταγγέλλει ανοιχτά τη μαζική εξάπλωση των όπλων στην Αμερική, κάνοντας λόγο για πολλά ακόμα περιστατικά mass shooting και αυτοπυρπολισμών που έχουν συμβεί τα τελευταία χρόνια στις ΗΠΑ.

Στο τέλος του βίντεο κλιπ μάλιστα, παίζει ένα μοντάζ με σκηνές από διάφορες επιθέσεις και “πέφτει” το μήνυμα:

«Κάντε να ακουστεί η φωνή σας και να βοηθήσετε να αλλάξουν οι νόμοι για τα όπλα στην Αμερική.»

Το κομμάτι ανέβηκε σήμερα στο youtube και, παρόλα αυτά, πλησιάζει ήδη τις 3.5 εκατ. προβολές, ενώ βρίσκεται στην 29η θέση των trends.

Δες κι αυτά:

Αυτοί οι άνθρωποι άκουσαν Eminem… για πρώτη φορά! (video)

Billie Eilish: Γίνεται η νεαρότερη τραγουδίστρια που θα ερμηνεύσει soundtrack του James Bond!

God Control: Το νέο τραγούδι της Madonna “χτυπάει συναγερμό” για την οπλοκατοχή στις Η.Π.Α.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;