Φοιτητική ζωή: 5 πράγματα που πρέπει να ζήσεις πριν τελειώσει
Η φοιτητική ζωή είναι μία από τις περιόδους της ζωής σου που πρέπει να ζήσεις στο έπακρο!

Η φοιτητική ζωή είναι μία περίοδος της ζωής σου που δε θα γυρίσει ξανά. Είναι κάποια χρόνια που θα τα αναπολείς για αρκετό καιρό μετά και θα ήθελες να τα ζήσεις και πάλι από την αρχή.

Θα μάθεις μαθήματα, θα πάθεις διάφορα, θα γνωρίσεις κόσμο. Θα γελάσεις, θα κλάψεις και θα κάνεις πολλά (μα πάρα πολλά λάθη). Και για αυτό ακριβώς πρέπει να τα ζήσεις όσο μπορείς! Δυστυχώς, δε θα γυρίσουν και πάλι!

Εμείς σου έχουμε μερικά πράγματα που πρέπει να ζήσεις οπωσδήποτε τα χρόνια αυτά! Πάμε να δούμε ποια είναι;

1. Πήγαινε διακοπές με την παρέα σου

Αυτό είναι ένα από τα must της φοιτητικής ζωής. Κανόνισε να πας διακοπές με τα παιδιά που έχεις γνωρίσει στη σχολή. Θα περάσεις μία ξεχωριστή και μοναδική εμπειρία και θα δεις αν ταιριάζετε για να συνεχίσετε να κάνετε παρέα!

2. Μαζευτείτε σε σπίτια και μιλήστε μέχρι το πρωί

Στη φοιτητική ζωή σου, το budget είναι αρκετά μικρό. Γι αυτό, όταν δε θα έχεις λεφτά για να βγεις, προσπάθησε να πείσεις τους φίλους σου να μαζευτείτε σε σπίτια. Θα δεις ότι κάτι τέτοια βράδια, που απλά καταλήγουν στο επόμενο πρωί συζητώντας διάφορα πράγματα, είναι κάτι που θα θυμάσαι για πάντα.

3. Party

Απλά πάρταρε. Μην ξεφύγεις από τα όρια, αλλά κατά τη διάρκεια του εξαμήνου και όταν δεν έχεις τόσες πολλές υποχρεώσεις για τη Σχολή, μπορείς να παρτάρεις με την παρέα σου. Μπορείς να βγεις και να ξεδώσεις!

4. Κάνε κάτι με την πρώτη σοβαρή σου σχέση

Από τα να μείνετε ένα Σαββατοκύριακο μαζί μέσα στο σπίτι, μέχρι το να πάτε μία εκδρομή. Στα φοιτητικά σου χρόνια είναι και τότε που θα έχεις την πρώτη σου σοβαρή σχέση. Οπότε, προσπάθησε να μάθεις όσα περισσότερα μπορείς από αυτή!

5. Νιώσε την εμπειρία της Σχολής

Πήγαινε στη Σχολή. Κράτα σημειώσεις. Τρέχα από μάθημα σε μάθημα. Είναι μία εμπειρία, που όσο βαρετή και αν είναι, πρέπει να τη ζήσεις. Θα γνωριστείς έτσι καλύτερα και με τους συμφοιτητές σου και θα έχεις να θυμάσαι πάρα, μα πάρα πολλά πράγματα!

Δες ακόμα: 4 πράγματα που πρέπει να αποφύγεις στο διάβασμα αυτής της εξεταστικής!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1