Mad New Year 2019: A Five Star Experience
Υποδέξου τον νέο χρόνο με ένα φαντασμαγορικό event που θα μείνει στην ιστορία!

Παραμονή του 2020 το Mad Radio 106.2 μεταμορφώνει  τους εντυπωσιακούς luxurious χώρους του 5άστερου ξενοδοχείου Hilton Athens, σε μία μοναδική  εμπειρία  3 διαφορετικών μουσικοχορευτικών προορισμών και ετοιμάζεται να υποδεχθεί τον νέο χρόνο με ένα φαντασμαγορικό event που θα μείνει στην ιστορία!

Σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην Ballroom αίθουσα του ξενοδοχείου Hilton Athens,  κορυφαίοι Rnb – Hip Hop & Trap Music Djs και Mc’;s έρχονται να απογειώσουν το αθηναϊκό κοινό. 

LINE UP

DJ RICO

Ο πλέον αναγνωρίσιμος Έλληνας μουσικός παραγωγός της Ελληνικής Hip Hop σκηνής, μέλος των ΝΕΒΜΑ, ενός από τα πιο ιστορικά και επιτυχημένα συγκροτήματα στην Ελλάδα σε ειδική αποστολή να δοκιμάσει τις χορευτικές αντοχές σας.

Με παρουσία σε όλα τα μεγάλα και ιστορικά clubs της Αθήνας, αλλά και με  περιοδείες στο εξωτερικό. 

DJ ROCKFELLAZ & MC YOUNG T

Οι resident dj και Mc του Black Sauce, κορυφαίου RnB – Trap – Hip Hop party της τελευταίας 2ετίας βρίσκονται στα decks του Hilton Athens.  

DJ OVVIS

Με παρουσία  στα μεγαλύτερα clubs της Αθήνας όπως το  Rox, Tokyo, Penarrubia, Blast, En Vogue, Toyroom, Clown Dogs, o dj Ovvis ξεσηκώνει και το πιο απαιτητικό κοινό.

DJ GES

Με πολυετή χώρο στην Rnb – Trap – Hip Hop σκηνή και έχοντας συνεργαστεί με τα κορυφαία ονόματα του χώρου (Mad Clip, Ypo, Mente Fuente, Snik) o dj Yes θα βρίσκεται στα decks του Χίλτον για ένα μουσικό ταξίδι στα πιο hot μονοπάτια της μαύρης μουσικής. 

BOOK NOW AND DANCE

https://www.viva.gr/tickets/music/hilton/this-is-a-mad-new-year/

 

House Music Stage

Watch the official House Video

 

DINO MFU

O αγαπημένος διεθνούς φήμης Έλληνας  Dj & Μουσικός Παραγωγός,Resident σε Cavo Paradiso Μυκόνου & Bolivar Athens  στα decks του House Stage του Hilton Athens για ένα μοναδικό ηλεκτρονικό μουσικό ταξίδι που θα κάνει την έλευση του 2020 μια μοναδική εμπειρία.

DJ ATHENA 

Η πλέον αναγνωρίσιμη γυναίκα της Ελληνικής House σκηνής, Dj Athena, με πολυετή παρουσία στα μεγαλύτερα House Clubs & Bars της Αθήνας  όπως το Micro Official και έχοντας παίξει πλάι στα μεγαλύτερα ονόματα της House σκηνής όπως ο Cj Jeff, Ανδριανός Παπαδέας, Kiko Navaro & Quentin Harris έχει ετοιμάσει ένα συγκλονιστικό dj set γεμάτο πάθος σε υψηλά beat.

DJ PABLO NUEVO

Με 10ετή παρουσία στην διεθνή House σκηνή, με έντονη παρουσία στη νυχτερινή ζωή του Λονδίνου  ο dj Pablo Nuevo προσφέρει ένα εμπνευσμένο dj set που θα μείνει αξέχαστο. 

BOOK NOW AND DANCE

https://www.viva.gr/tickets/music/hilton/this-is-a-mad-new-year/

 

Mainstream – Greek

Σε ένα μοναδικό Mainstream – Greek Set ο Διεθνούς φήμης καταξιωμένος Dj Harry V, έρχεται για να ξεσηκώσει το Αθηναϊκό κοινό!

Watch the official Mainstream – Greek Video

Με παρουσία στα μεγαλύτερα club της Αθήνας όπως τα Akanthus – Ακρωτήρι – Boutique – Candy Bar  – Bogard και μετά την τεράστια επιτυχία του στο Caprice Club της Νέας Υόρκης, αλλά και του λονδρέζικου Morton’s βρίσκεται στα Decks του Hilton Athens προκειμένου να υποδεχτεί το 2020 σε μια ανεπανάληπτη οπτικοακουστική  mainstream and Greek music εμπειρία.

Έχοντας συνεργαστεί με τις μεγαλύτερες δισκογραφικές όπως Cobalt Music, Panik Records – Heaven Music και έχοντας φτιάξει συλλογές και τις επίσημες διασκευές στα τραγούδια των μεγαλύτερων Ελλήνων ερμηνευτών όπως του Μιχάλη Χατζηγιάννη, Νίκου Μακρόπουλου, Πάνου Κιάμου και Γιώργου Μαζωνάκη,  ο Harry V υποδέχεται το 2020 με τις μεγαλύτερες και πιο αγαπημένες επιτυχίες.

BOOK NOW AND DANCE

https://www.viva.gr/tickets/music/hilton/this-is-a-mad-new-year/

Από τις 10 το βράδυ έως νωρίς το πρωί θα βρίσκονται όλοι στο ξενοδοχείο Hilton Athens προκειμένου να απογειώσουν το κοινό με τις μεγαλύτερες Διεθνείς και Ελληνικές επιτυχίες.  

3 πλήρως εξοπλισμένα Open Bar με επαγγελματίες bartender βρίσκονται στη διάθεση του πιο MAD κοινού της πόλης σερβίροντας μοναδικά cocktail με την υπογραφή της Stoli, της πιο διάσημης βότκας στον κόσμο.

Περισσότεροι από είκοσι Dancers & Performers προσφέρουν ένα μοναδικό μουσικοχορευτικό θέαμα και υποδέχονται μαζί σου το νέο χρόνο.

Mad New Year Experience Area όπου όλοι οι παρευρισκόμενοι μπορούν να αποθανατίσουν φωτογραφικά την έλευση του 2020 και να την μοιραστούν μέσα από τη δύναμη των Social Media με φίλους και γνωστούς σε όλο τον πλανήτη. 

Περισσότεροι από 20 DJ’s βρίσκονται στα 3 Stages από τις 10 το βράδυ μέχρι νωρίς το πρωί δίνοντας το ρυθμό της μοναδικής 5στερης βραδιάς.  

Πάνω από 100 άτομα Ομάδα Παραγωγής!

Εξειδικευμένοι μουσικοί, ηχολήπτες, φροντιστές, καλλιτέχνες και πλήθος άλλων επαγγελματιών είναι έτοιμοι να κάνουν το βράδυ της Παραμονής Πρωτοχρονιάς του 2020 ξεχωριστό για σένα. 

Mετά της 6.30 το πρωί απολαύστε το μοναδικό New Year’s Breakfast Buffet του ξενοδοχείου εφόσον το επιθυμείτε.

Διοργάνωση: MAD RADIO 106.2, με την Υποστήριξη του MAD TV

Με την πολυετή εμπειρία διοργάνωσης Μουσικών Θεσμών στην Ελλάδα όπως τα Mad Video Music Awards και Madwalk, με την συμμετοχή εκατοντάδων χιλιάδων θεατών  και εκατοντάδων κορυφαίων  Ελλήνων και Διεθνών Καλλιτεχνών το Mad Radio 106.2 δημιουργεί ένα Νέο Μουσικό προορισμό ο οποίος αναμένεται να γίνει θεσμός. 

Μετά την επιτυχημένη 1η  χρονιά το 2018 ανεβάζει “ρυθμό” με μοναδικό στόχο να προσφέρει μια άριστη εμπειρία για την αλλαγή του χρόνου σε όλους όσους το εμπιστευτούν ξανά. 

MAD NEW YEAR SMOKING POLICY

To Mad New Year by Stoli & το Hilton Athens σέβονται και υποστηρίζουν τον αντικαπνιστικό νόμο. Στο πλαίσιο αυτό έχει σχεδιαστεί ειδική Open Αir Smoking Area με θέα την πισίνα του Hilton Athens για απόλυτο Human Connectivity!

Η είσοδος επιτρέπεται σε άτομα άνω των 18.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;