Πρωτοχρονιά 2020: 6 (σημαντικά) πράγματα που δεν πρέπει να ξεχάσεις για το ρεβεγιόν!
Η Πρωτοχρονιά 2020 πλησιάζει και αυτά είναι τα πράγματα που δεν πρέπει να ξεχάσεις από το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν!

Η ιδιότητα του οικοδεσπότη για ένα ρεβεγιόν μπορεί να είναι ιδιαίτερα αγχωτική. Ακόμη και για αυτούς που είναι πολύ οργανωτικοί και μπορούν να τα βάλουν ΌΛΑ σε τάξη!

Τα ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς είναι από τις πιο όμορφες στιγμές των γιορτών, αφού μαζεύονται τα αγαπημένα σου πρόσωπα και αλλάζετε όλοι μαζί το χρόνο, πράγμα τόσο διασκεδαστικό όσο και συγκινητικό παράλληλα.

Για ό,τι πάρτι ή κάλεσμα ή soiree ή ρεβεγιόν έχεις οργανώσει για φέτος, θυμήσου να κάνεις τα παρακάτω πράγματα για να ζεστάνεις ακόμη περισσότερο την ατμόσφαιρα του σπιτιού και να δημιουργήσεις το ιδανικό γιορτινό περιβάλλον!

1. Σωστός φωτισμός

Ένα φιλόξενο και ζεστό περιβάλλον σημαίνει πάντα γλυκός και ισορροπημένος φωτισμός, ο οποίος καθορίζει σε αρκετά μεγάλο βαθμό την ατμόσφαιρα και το ύφος του ρεβεγιόν. Ο φωτισμός στο σπίτι δε χρειάζεται να είναι ούτε πολύ έντονος, ούτε βέβαια πολύ χαμηλός. Θυμήσου να κρατήσεις μια ισορροπία μεταξύ των δύο άκρων.

2. Μουσική

Πριν φτάσουν οι φίλοι και οι καλεσμένοι σου, φρόντισε να βάλεις λίγη απαλή μουσική, η οποία δημιουργεί πολύ ευχάριστη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα. Επίσης, η μουσική έχει κι άλλη μια ευεργετική ιδιότητα σε αυτές τις περιπτώσεις: Είναι το καλύτερο background, το οποίο μπορεί να “καλύψει” τις όποιες αμήχανες στιγμές ή σιωπές προκληθούν μεταξύ των καλεσμένων, που ενδεχομένως δε γνωρίζονται.

3. Θερμοκρασία

Η θερμοκρασία στο εσωτερικό του σπιτιού αποτελεί μια σημαντική παράμετρο για την ατμόσφαιρα του πρωτοχρονιάτικου ρεβεγιόν. Φρόντισε, λοιπόν, να ρυθμίσεις σωστά τη θερμοκρασία πριν έρθουν οι καλεσμένοι σου, έτσι ώστε να υπάρχει μια ισορροπία. Ούτε πολύ χαμηλά ούτε πολύ υψηλά.

4. Φαγητό

Το φαγητό σε ένα χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν είναι το άλφα και ωμέγα. Μπορείς να κάνεις κυρίως πιάτα για τον καθένα ή να φτιάξεις έναν μπουφέ με μπουκίτσες που θα μπορεί να περνάει ο καθένας και να γεμίζει το πιάτο του.

5. Ποτά

Γιορτές χωρίς ποτό δεν γίνονται! Πέρα από την σαμπάνια που πρέπει να έχεις για να καλωσορίσεις το καινούριο έτος, πρέπει να έχεις και διάφορα άλλα ποτά. Εγώ προτιμώ κρασιά και μπύρες, αλλά αν έχεις φίλους με ιδιαίτερες προτιμήσεις, καλό είναι να τους τις κάνεις!

6. Καλή παρέα

Ένα σωστό ρεβεγιόν, θέλει και τη σωστή παρέα. Ανθρώπους που να σε αγαπάνε και να τους αγαπάς. Επίσης, είναι σημαντικό να ξέρεις ότι θα περάσεις όμορφα μαζί τους! Οπότε, προσπάθησε να βγάλεις από τη λίστα των καλεσμένων σου όσους πιστεύεις ότι θα σε κάνουν να νιώσεις αμήχανα και περίεργα!

Δες ακόμα: Πρωτοχρονιά 2020: Ποιες μέρες και ώρες θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1