GNTM 2: H παίκτρια που αποχώρησε από το Μιλάνο - Αυτή είναι η τελική τετράδα του διαγωνισμού (Vid)
GNTM 2: Αυτή είναι η παίκτρια που αποχώρησε λίγο πριν τον μεγάλο τελικό!

Σε δύο μέρες από σήμερα θα ξέρουμε ποια είναι η μεγάλη νικήτρια του GNTM 2 αφού, όπως έχει ανακοινωθεί, ο τελικός του παιχνιδιού θα γυριστεί live αυτή την Πέμπτη, 19 Δεκεμβρίου!

Στο χτεσινό επεισόδιο του GNTM 2, είδαμε τα κορίτσια, τους κριτές του παιχνιδιού, αλλά και την Ζενεβιέβ και την Έλενα Χριστοπούλου, να βρίσκονται στο Μιλάνο, μια από τις μητροπόλεις της μόδας παγκοσμίως, να κάνουν βόλτες, να συζητούν για μόδα, να μπαίνουν και να βγαίνουν σε επώνυμα καταστήματα και φυσικά είδαμε τις παίκτριες σε μια ακόμα δοκιμασία αποχώρησης στην πιο κρίσιμη φάση του διαγωνισμού!

Η πεντάδα του GNTM 2, λοιπόν, εκτός από βόλτες στο Μιλάνο, είχε να ανταπεξέλθει και σε πολύ απαιτητικές δοκιμασίες, αφού τα κορίτσια έκαναν πασαρέλα και φωτογραφήθηκαν σε ιταλικούς οίκους μόδας και αργότερα, ήρθαν προ εκπλήξεως όταν άκουσαν πως μία από αυτές θα αποχωρήσει κατά τη διάρκεια του fashion ταξιδιού τους.

Την καλύτερη φωτογραφία στη χτεσινή high fashion δοκιμασία είχε η Άννα Μαρία Ηλιάδη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η Άννα-Μαρία εκμεταλλεύτηκε τις παραπάνω λήψεις που είχε και πήρε για δεύτερη συνεχόμενη φορά την καλύτερη φωτογραφία! @starchanneltv #StarChannelTv #GNTMgr #TeamAnnaMaria

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece’s Next Top Model (@gntmgr) στις

Τη χειρότερη απόδοση στις δοκιμασίες είχαν η Χαρά Παππά και η  Κάτια Ταραμπανκό, ωστόσο, η κοπέλα που δεν τα κατάφερε και τελικά αποχώρησε μετά από απόφαση της κριτικής επιτροπής από το Μιλάνο, είναι η… Χαρά Παππά.

Μετά την ανακοίνωση, οι κριτές την αγκάλιασαν και της ευχήθηκαν τα καλύτερα, ενώ εκείνη τους ευχαρίστησε για αυτή την εμπειρία, λέγοντας ότι θα της λείψουν τα πάντα.

H τετράδα που πάει κατευθείαν στον μεγάλο τελικό του διαγωνισμού είναι:  Άννα Μαρία Ηλιάδη, Κέισι Μίζιου, Μαρία Μιχαλοπούλου και Κάτια Ταραμπανκό.

Δείτε και το trailer του αποψινού επεισοδίου:

Δες ακόμα: Χαρά Παππά: 12 πράγματα που χρειάζεται να μάθεις για την παίκτρια του GNTM 2

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;