GNTM 2: Οι πρώτες δηλώσεις της Χαράς Παππά αφότου αποχώρησε λίγο πριν τον μεγάλο τελικό!
Τι δήλωσε η Χαρά Παππά στην κάμερα του GNTM 2 μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής της από το Μιλάνο;

Στο χτεσινό επεισόδιο του GNTM 2, είδαμε τόσο τα κορίτσια, όσο και τους κριτές του παιχνιδιού, αλλά και την Ζενεβιέβ και την coach Έλενα Χριστοπούλου, να βρίσκονται στο Μιλάνο, μια από τις μητροπόλεις της μόδας παγκοσμίως, να κάνουν βόλτες, να συζητούν για μόδα, να μπαίνουν και να βγαίνουν σε επώνυμα καταστήματα και φυσικά είδαμε τις παίκτριες σε μια ακόμα δοκιμασία αποχώρησης στην πιο κρίσιμη φάση του διαγωνισμού!

Στις απαιτητικές δοκιμασίες, ωστόσο, όπου η golden πεντάδα του διαγωνισμού κλήθηκε να κάνει πασαρέλα και να φωτογραφηθεί σε μεγάλους ιταλικούς οίκους μόδας, τα πράγματα κρίθηκαν στη λεπτομέρεια και τα κορίτσια έπαθαν πλάκα όταν τους ανακοίνωσαν οι κριτές πως μία από αυτές θα αποχωρήσει κατά τη διάρκεια του fashion ταξιδιού τους.

Η Χαρά Παππά, λοιπόν, ήταν η κοπέλα που δεν τα κατάφερε και τελικά αποχώρησε μετά από απόφαση της κριτικής επιτροπής από το Μιλάνο, λίγο πριν τον μεγάλο τελικό του GNTM 2, ο οποίος, όπως έχει ανακοινωθεί, θα γυριστεί live αυτή την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου!

Μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης, οι κριτές την αγκάλιασαν και της ευχήθηκαν καλή τύχη, ενώ η Χαρά Παππά τους ευχαρίστησε για όλη αυτή την εμπειρία, λέγοντας ότι θα της λείψουν τα πάντα.

Οι πρώτες δηλώσεις της παίκτριας μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής της ήταν οι εξής:

“Το ταξίδι του GNTM τελείωσε εδώ πέρα, αλλά παρόλα αυτά, αισθάνομαι πάρα πολύ τυχερή που το έζησα. Έχω ζήσει πάρα πολλά στο GNTM, έχω νιώσει πάρα πολλά μέσα στο GNTM, έχω μάθει, αλλά για μένα αυτό μάλλον ήτανε!”

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η Χαρά θα αποχωρήσει πριν επιστρέψουν όλοι πίσω στην Ελλάδα. Όπως λέει, το ταξίδι του #GNTMgr για εκείνη ήταν κάτι φανταστικό, αφού όχι μόνο έμαθε πάρα πολλά, αλλά κέρδισε και φιλίες. @starchanneltv #StarChannelTv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece’s Next Top Model (@gntmgr) στις

Δες ακόμα: Χαρά Παππά: 12 πράγματα που χρειάζεται να μάθεις για την παίκτρια του GNTM 2

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;