Προνοιακά επιδόματα Νοεμβρίου: Πότε καταβάλλονται από τον ΟΠΕΚΑ;

Από neolaia.gr Team 22 Νοεμβρίου 2019

Προνοιακά επιδόματα Νοεμβρίου: Δείτε αναλυτικά!

Εβδομάδα πληρωμών αναμένεται να είναι η ερχόμενη, δεδομένου ότι ο ΟΠΕΚΑ θα προχωρήσει σε πληρωμές των δικαιούχων για την 5η δόση στο επίδομα παιδιού Α21το επίδομα ενοικίου, τα Προνοιακά επιδόματα Νοεμβρίου, αλλά και το ΚΕΑ Νοεμβρίου 2019 (Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης).

Ειδικότερα:

Προνοιακά επιδόματα Νοεμβρίου:

Σήμερα, Παρασκευή 22 Νοεμβρίου, αναμένεται να ξεκινήσει η πληρωμή από τον ΟΠΕΚΑ για τα προνοιακά επιδόματα, όπως επιβεβαίωσε με χτεσινή του ανακοίνωση ο ΟΠΕΚΑ.

Όπως επιβεβαίωσε και ο ΟΠΕΚΑ με τη χτεσινή του ανακοίνωση, τα προνοιακά επιδόματα αναμένεται να πληρωθούν τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου.

Ωστόσο, όπως γίνεται πάντα πριν από κάθε πληρωμή, τα χρήματα στους λογαριασμούς των δικαιούχων μπορεί να πιστωθούν την προηγούμενη εργάσιμη το απόγευμα, συνεπώς οι δικαιούχοι θα τα δουν στους λογαριασμούς τους από σήμερα το απόγευμα.

Παράλληλα, σήμερα αναμένεται να πληρωθεί από τον ΟΠΕΚΑ και το επίδομα παιδιού Α21, ενώ από την επόμενη εβδομάδα, αναμένεται μπαράζ πληρωμών για το ΚΕΑ Νοεμβρίου 2019, αλλά και το επίδομα ενοικίου από τον ΟΠΕΚΑ.

Δείτε ακόμα: Επίδομα 1.000 ευρώ σε τρίτεκνες & πολύτεκνες μητέρες: Ξεκινούν οι αιτήσεις στα ΚΕΠ!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486