Αυτά είναι τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας
Δες τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας που μας πέρασε.

Οι εταιρείες παραγωγής αρχίζουν αρκετά πιο νωρίς να προμοτάρουν τις ταινίες τους και προσπαθούν να πείσουν το κοινό να αγοράσει ένα εισιτήριο και να τις απολαύσει στις σκοτεινές αίθουσες. Ή, αν μιλάμε για κάποια σειρά, να την απολαύσεις από την άνεση του καναπέ τους.

Εμείς, εδώ στο Neolaia.gr αποφασίσαμε να σου παρουσιάζουμε κάθε εβδομάδα τα καλύτερα τρέιλερ που είδαμε! Γι αυτό ετοιμάσου να απολαύσεις τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας και να επιλέξεις ποιες από τις ταινίες και σειρές θα δεις.

Ευτυχία

Η ελληνική ταινία που περιμένουμε όσο καμία άλλη. Η ταινία μιλάει για τη ζωή της Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου και έρχεται τον Δεκέμβριο στις αίθουσες από τον Άγγελο Φραντζή.

… για πάντα

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης συνεργάζεται και πάλι με τον σκηνοθέτη του “Bachelor 2 και 3” σε μία ρομαντική ταινία με έντονο το στοιχείο του θρίλερ. Αν κρίνουμε από το τρέιλερ που είδε το φως της δημοσιότητας την εβδομάδα αυτή. Η ταινία θα κυκλοφορήσει 1η Ιανουαρίου του 2020.

The Way Back

Ο Ben Affleck μετά την περιπέτεια του με τον αλκοολισμό επιστρέφει υπό την σκηνοθετική αιγίδα του Gavin O’ Connor σε μία ταινία που φαίνεται ότι θα μας καθηλώσει.

The SpongeBob Movie: Sponge on the Run

Ο Μπομπ Σφουγγαράκης επιστρέφει με μία νέα περιπέτεια στην μεγάλη οθόνη και είναι σίγουρο πως οι μικροί μας φίλοι θα θελήσουν να τον απολαύσουν σε κάποιο σινεμά.

Scoob!

Μετά τις δύο live action ταινίες με πρωταγωνιστές την γνωστή ομάδα μυστηρίου και τον σκύλο που μιλάει, έρχεται μία animated ταινία που φαίνεται να μας μεταφέρει για τα καλά στο σύμπαν του Scooby Doo!

Seberg

Η Kristen Stewart υποδύεται την πρωταγωνίστρια του Γκοντάρ στην ταινία του “Με κομμένη την ανάσα”. Οι κριτικές για την ερμηνεία της από τα φεστιβάλ είναι διθυραμβικές!

Sonic the Hedgehog

Μετά από την διαδικτυακή κατακραυγή που αντιμετώπισε η Paramount από το πρώτο τρέιλερ για την εμφάνιση του Sonic, άλλαξαν ημερομηνία προβολής και μας έφεραν ένα Sonic όπως ακριβώς είναι στα γνωστά video games. Και, τώρα, μπορούμε να πούμε ότι μας αρέσει περισσότερο.

Westworld Season 3

Η σειρά που περιμένουμε όσο καμία άλλη! Τα τρέιλερ δείχνουν ότι όλα έχουν αλλάξει στον κόσμο του Westworld και δεν μπορούμε να περιμένουμε.

Δες ακόμα: «American Horror Story»: Θα δούμε και 10η σεζόν από τη σειρά;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;