Φοιτητική ζωή στην Εσθονία: 5 πράγματα που σίγουρα δε γνωρίζεις για αυτήν
Μάθε τα πάντα για την φοιτητική ζωή στην Εσθονία!

Λίγα λόγια για την Εσθονία…

Η Εσθονία είναι μία μικρή χώρα της βορειοανατολικής Ευρώπης και συγκαταλέγεται στις χώρες της Βαλτικής. Πρωτεύουσα της Εσθονίας είναι το Τάλιν, το οποίο συγκεντρώνει και τα περισσότερα πανεπιστήμια και η παραδοσιακή γλώσσα της χώρας είναι η εσθονική που είναι συγγενής με 2 αρκετά δύσκολες γλώσσες-την φινλανδική και την ουγγρική. Η Εσθονία ανήκει στην Ευρωπαϊκή Ένωση και το νόμισμά της είναι το ευρώ, ενώ το 2011 βρισκόταν ανάμεσα στις ταχύτερα αναπτυσσόμενες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, κάτι πολύ σύνηθες για τις χώρες της Βαλτικής. Σε αυτό ενδεχομένως να συμβάλλει το γεγονός ότι η Εσθονία είναι μία e-society, που σημαίνει ότι τα πάντα γίνονται ηλεκτρονικά με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα το ότι η ίδρυση μιας εταιρείας στην Εσθονία παίρνει περίπου 20 λεπτά! Επίσης, διαθέτει μία από τις πιο αποδοτικές οικονομίες της Ευρώπης σύμφωνα με το europeanvoice και παράλληλα είναι μία από τις ασφαλέστερες χώρες παγκοσμίως.

Και τώρα που έχετε μία μικρή εικόνα για την Εσθονίας, ας δούμε 5 πράγματα για την φοιτητική ζωή που προσφέρει και σίγουρα δε γνωρίζεις!

1. Προγράμματα σπουδών

Πολλές χώρες προσφέρουν εξαιρετικά προγράμματα σπουδών, αλλά πολλές φορές προϋποθέτουν ένα βασικό κριτήριο προκειμένου να γίνεις δεκτός: να γνωρίζεις την γλώσσα της χώρας. Στην Εσθονία αυτό δεν είναι απαραίτητο, καθώς υπάρχουν πάνω από 100 προγράμματα σπουδών στα αγγλικά (τα οποία στην Εσθονία είναι ευρέως διαδεδομένα).

via GIPHY

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1 
 1