5 περίεργα facts για την βασίλισσα Ελισάβετ!

Από Marianthi Dovri 12 Νοεμβρίου 2019

Πράγματα για την βασίλισσα Ελισάβετ που μάλλον δεν τα περιμένεις!

Η αλήθεια είναι πως η βασίλισσα Ελισάβετ  είναι μία…ιδιαίτερη προσωπικότητα. Ωστόσο, διαβάζοντας αυτά τα facts για τη ζωή της θα καταλάβετε πως η βασίλισσα της Αγγλίας παραείναι ιδιαίτερη προσωπικότητα.

1. Τι είναι το διαβατήριο;

Η βασίλισσα Ελισάβετ μπορεί να ταξιδέψει (κάτι που λογικά κάνει συχνά) όπου θέλει χωρίς διαβατήριο. Κι αν νομίζετε πως είναι κάτι συνηθισμένο για την βασιλική οικογένεια, τότε κάνετε λάθος, καθώς η βασίλισσα Ελισάβετ είναι η μόνη από την βασιλική οικογένεια που έχει την δυνατότητα να κάνει κάτι τέτοιο.

2. Διαμάντια…

Σύμφωνα με την ενδυματολόγο της βασίλισσας Ελισάβετ Angela Kelly, η βασίλισσα της Αγγλίας θέλει τα διαμάντια πολύ λαμπερά. Για αυτό το λόγο, σύμφωνα με τα όσα γράφει η Angela Kelly στο βιβλίο της The other side of the coin:The Queen the dresser and the wardrobe, χρησιμοποιεί τζιν (χωρίς τόνικ) με νερό για να τα καθαρίσει. Αυτή μέθοδος περιλαμβάνει και τις τιάρες της βασίλισσας. Και αναρωτιέστε αν η βασίλισσα ήταν ενήμερη για την έκδοση του βιβλίου, η απάντηση είναι ότι το βιβλίο κυκλοφόρησε με τις ευλογίες της.

via GIPHY

 

3. Οδήγηση

Προφανώς μία βασίλισσα του βεληνεκούς της βασίλισσας Ελισάβετ, δε χρειάζεται άδεια οδήγησης. Έχει το δικαίωμα οδήγησης χωρίς δίπλωμα, αλλά ξέρει να οδηγάει από νεαρή ηλικία. Όχι ότι το χρειάζεται, αλλά ξέρει!

4.Έχει πολλά κατοικίδια

Η βασίλισσα Ελισάβετ έχει απ’ ότι φαίνεται μία αγάπη για τα ζώα- μικρά και μεγάλα. Για αυτό το λόγο έχει στην κατοχή της πολλά και διάφορα. Πολύ γνωστά είναι τα σκυλάκια ράτσας corgi, αλλά ποτέ δεν περιορίστηκε σε αυτά, καθώς έχει από κύκνους στον ποταμό Τάμεση μέχρι δελφίνια και φάλαινες στα βρετανικά ύδατα. Fair enough!

via GIPHY

5. Είναι αφορολόγητη

Προφανώς η βασίλισσα Ελισάβετ έχει αμύθητη περιουσία, αλλά δεν φορολογείται. Παρόλα αυτά το παράδοξο είναι ότι ξεκίνησε εθελοντικά να πληρώνει φόρους το 1992. Μπράβο στην βασίλισσα!

 

Δείτε επίσης: Κάτι περίεργο συνέβη στο «Μαντάμ Τισό»! Η Beyonce έβγαλε από… τον θρόνο της τη Βασίλισσα Ελισάβετ!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486