Ο Ed Sheeran είναι ο πιο πλούσιος Βρετανός κάτω των 30!
Η λίστα με τους πιο πλούσιους διάσημους Βρετανούς δόθηκε στη δημοσιότητα από το περιοδικό Heat Magazine.

Η λίστα με τους 30 πλουσιότερους διάσημους Βρετανούς δόθηκε στη δημοσιότητα και οι εκπλήξεις είναι αρκετές. Αν θέλεις να μάθεις ποιοι τραγουδιστές, ηθοποιοί και καλλιτέχνες κερδίζουν κάθε χρόνο εκατομμύρια και βρίσκονται στη λίστα αυτή συνέχισε να διαβάζεις.

Η λίστα με τους 30 πιο πλούσιους διάσημους Βρετανούς δημιουργήθηκε από το περιοδικό Heat Magazine. Στην πρώτη θέση της λίστας αυτής, βλέπουμε τον Ed Sheeran. Μάλιστα, ο γνωστός τραγουδιστής είναι, πλέον, η πλουσιότερη διασημότητα της Βρετανίας κάτω των 30 ετών.

Ο 28χρονος τραγουδιστής και συνθέτης κέρδισε τον τίτλο αυτό, καθώς η “αντίπαλός” του, Adele έγινε 31 ετών τον περασμένο Μάιο. Αυτό σημαίνει ότι δεν πληροί πλέον τις προϋποθέσεις για να παραμείνει στην λίστα του περιοδικού.

Ο Ed Sheeran είδε την περιουσία του να διπλασιάζεται μέσα στο 2019. Κι αυτό γιατί από 94 εκατομμύρια λίρες Αγγλίας έγινε 170 εκατομμύρια λίρες Αγγλίας.

Σύμφωνα το περιοδικό Heat Magazine, η πλειοψηφία των εσόδων του Ed Sheeran προέρχεται από την περιοδεία του “Divide”. Μάλιστα, η περιοδεία αυτή είχε 258 συναυλίες και έγινε η εμπορικότερη όλων των εποχών, με τα έσοδα να αγγίζουν τα  776,2 εκατομμύρια δολάρια (599,4 εκατ. λίρες Αγγλίας).

Στην αύξηση αυτή της περιουσίας του, επίσης, συνέβαλαν και τα δικαιώματα από τα τραγούδια συνέβαλαν του τραγουδιστή. Ο Ed Sheeran έχει πουλήσει πάνω από 150 εκατομμύρια δίσκους σε όλο τον κόσμο.

Όσον αφορά τη συνέχεια της λίστας, στη δεύτερη θέση της λίστας των πλουσιότερων Βρετανών διάσημων θα βρούμε τον Daniel Radcliffe. Ο Harry Potter, αν και δεν έχει κάνει κάτι στο επίπεδο των ταινιών που τον έκαναν γνωστό, έχει περιουσία που αγγίζει τις 90 εκ. λίρες Αγγλίας.

Στη τρίτη θέση συναντάμε τον τραγουδιστή Harry Styles, πρώην μέλος των One Direction, με περιουσία 64 εκατ. λιρών Αγγλίας. Ενώ, στην τέταρτη θέση φιγουράρει η ηθοποιός Emma Watson, επίσης γνωστή από τις ταινίες Harry Potter, και η περιουσία της φτάνει τις 57 εκ. λίρες Αγγλίας.

Στη λίστα του Heat Magazine, κορυφαίες θέσεις καταλαμβάνουν επίσης και άλλα μέλη των One Direction. Όπως ο Niall Horan που είναι πέμπτος με περιουσία που ανέρχεται σε 54,8 εκ. λίρες Αγγλίας, ο Louis Tomlinson έβδομος με 46 εκ. λίρες Αγγλίας, ο Liam Payne στην όγδοη με 44 εκ. λίρες Αγγλίας και ο Zayn Malik δέκατος με 38 εκ. λίρες Αγγλίας.

Δες ακόμα: Ed Sheeran: Αποσύρεται από το τραγούδι και αυτός είναι ο λόγος

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;