Συλλαλητήριο της ΑΔΕΔΥ την Πέμπτη στην Αθήνα
Τι ώρα έχει προγραμματιστεί το συλλαλητήριο

Κάλεσμα προς όλους τους εργαζόμενους απευθύνει η ΑΔΕΔΥ για να παραστούν στο συλλαλητήριο που διοργανώνει αυτή την Πέμπτη στις 24 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 18:00 στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Το κάλεσμα απευθύνεται από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ, με αφορμή την ψήφιση του «αναπτυξιακού νομοσχεδίου».

Η ΑΔΕΔΥ στηρίζει κινητοποιήσεις ΠΟΕΔΗΝ, ΠΟΕ-ΟΤΑ

Ταυτόχρονα, η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ, αφού έλαβε υπόψη της τις σχετικές αποφάσεις της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ) και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΠΟΕ-ΟΤΑ), στηρίζει τις κινητοποιήσεις και τις διεκδικήσεις τους «για δωρεάν δημόσια υγεία με επαρκή στελέχωση και χρηματοδότηση και για την άμεση απόσυρση του “αναπτυξιακού νομοσχεδίου” και, ιδιαίτερα, του άρθρου 179, που εκχωρεί τα πάντα στους ιδιώτες».

Αναλυτικά το κάλεσμα της ΑΔΕΔΥ:

“Καλούμε τα συνδικαλιστικά στελέχη του Λεκανοπεδίου να συμμετέχουν στις πορείες και τις συγκεντρώσεις, που θα γίνουν:

– Την Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2019, στις 08:30 π.μ., συγκέντρωση της ΠΟΕΔΗΝ, Πλατεία Μαβίλη και πορεία προς το υπουργείο Υγείας.

– Την Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2019, στις 10:00 π.μ., πορεία από τα γραφεία της ΠΟΕ-ΟΤΑ στην Πλατεία Καραϊσκάκη και- την Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2019, στις 11:00 π.μ., συλλαλητήριο έξω από τα γραφεία της ΠΟΕ-ΟΤΑ (Καρόλου 24, Πλατεία Καραϊσκάκη)» επισημαίνει, μεταξύ άλλων, η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ.”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

04-03-2024

Αγιος Γορδιος

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαρ. 2024
ΕΦΕΣ
19:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;