Δείξε το προσωπικό σου στυλ και στα σπορ με το νέο κολεγιακό VRCT jacket της adidas
Το δικό σου μήνυμα για τη ζωή, μπορεί να γίνει η αφορμή για το πιο ωραίο VRCT jacket!

Στην εποχή που ζούμε, το να επιλέξεις ένα πολύ συγκεκριμένο στυλ και να προσδιοριστείς από τα στοιχεία που το χαρακτηρίζουν, είναι σχετικά εύκολο: Τσεκάρεις τις διαθέσιμες επιλογές, ξεσκαρτάρεις ανάμεσα στο τάδε ή το δείνα κομμάτι που σου κάνει click και βουαλά έχεις ένα outfit, περισσότερο ή λιγότερο συμβατικό.

Το να μπορέσεις, όμως, να φέρεις στα μέτρα σου τις τάσεις και να προσθέσεις πινελιές από το δικό σου στυλ, μπορεί να απογειώσει και την εμφάνιση και την αυτοπεποίθησή σου. Ας μην υπερβάλουμε: Μπορεί να μην είμαστε ακριβώς αυτό που δείχνουμε, αλλά σίγουρα δείχνουμε κάτι από αυτό που είμαστε.

Στον κόσμο της άθλησης συγκεκριμένα, το να εκφράζεις ποιος πραγματικά είσαι, με τον δικό σου, μοναδικό τρόπο, είναι το συστατικό στοιχείο για να πετύχει η “συνταγή” της ομάδας: Το να είσαι ο εαυτός σου είναι αυτό που σε φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στις θεμελιώδεις έννοιες της ευγενούς άμιλλας, της ομαδικότητας, της αυθεντικής ειλικρίνειας.

Κι επειδή είναι σημαντικό να εκφράζεις το ποιος είσαι, το μόνο ζητούμενο είναι τελικά αν θέλεις να επενδύσεις σε ένα κλασικό κομμάτι και να το «παντρέψεις» με τη δική σου προσωπικότητα, προσδίδοντάς του κάτι ξεχωριστό.

Δε ξέρω αν συμφωνείς, αλλά ένα από τα πρώτα κομμάτια που «σκάνε» στο μυαλό μου, είναι το κλασικό, κολεγιακού τύπου letterman jacket, που το φοράς όλο το φθινόπωρο και όλο το χειμώνα και αισθάνεσαι λες και ανήκεις σε κάποια αμερικάνικη λέσχη baseball.

Η adidas, λοιπόν, παρουσιάζει το VRCT jacket, τη σύγχρονη εκδοχή του κλασικού κολεγιακού look letterman jacket, η οποία βασίζεται στην αγάπη για την ομάδα και στη θέληση να εκφράσεις την προσωπικότητά σου.

Ning Zetao

Για να εμπνεύσει τη δημιουργικότητα και την προσωπική σου έκφραση, το νέο VRCT jacket μας παρουσιάζει ένα κλασικό adidas ‘A’ team patch, το οποίο καλεί τους αθλητές που θα το φορέσουν, να δείξουν στον κόσμο τι τους εκφράζει πραγματικά.

Σχεδιασμένο για να φοριέται πριν και μετά την προπόνηση, το VRCT επαναπροσδιορίζει τον χαρακτηριστικό σχεδιασμό του εικονικού bomber jacket, δίνοντάς του μια μοντέρνα και στενή γραμμή. Δημιουργημένο από ελαστικά και ελαφριά υλικά, το jacket προσφέρει την απόλυτη ελευθερία κινήσεων, ενώ μπορείς να το φοράς όλο τον χρόνο, λόγω του μαλακού υφάσματος διπλής πλέξης.

Ακολουθώντας την παράδοση του letterman jacket, το νέο VRCT jacket παρουσιάζει το κλασικό adidas ‘A’ team patch, το οποίο μπορεί να αντικατασταθεί και να προσωποποιηθεί.

Τι σημαίνει αυτό;

Η adidas σου δίνει τη μοναδική ευκαιρία να διαλέξεις μια λέξη που επέλεξε κάποιος από τους κορυφαίους adidas creators, όπως ο James Harden, η Denise Schindler, η Mette Towley, ο Paulo Dybala, ο Ning Zetao και ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο καθένας τους συνεργάστηκε με την adidas και δημιούργησε ένα patch που να τον εκφράζει και που να σημαίνει κάτι σημαντικό για τον ίδιο και για τη ζωή του.

Για τον κάθε αθλητή από τους παρακάτω, όπως και για τον κάθε ένα και την κάθε μια από εμάς, υπάρχει ένα μότο, ένα μήνυμα, μια κεντρική αξία που χαρακτηρίζει τη ζωή, καθοδηγεί τα βήματά μας και τελικά μας εκφράζει με τον καλύτερο τρόπο.

Τι είναι αυτό που εκφράζει, όμως, τους κορυφαίους αθλητές, James Harden, Denise Schindler, Mette Towley, Paulo Dybala, Ning Zetao και Στέφανος Τσιτσιπάς;

Πάμε να δούμε για τον καθένα και την καθεμία τους ξεχωριστά:

• James Harden (Μπασκετμπολίστας) – “FAMILY”

Για τον James Harden, η οικογένεια είναι η έμπνευση πίσω από την αυτοπεποίθησή και το προσωπικό του στυλ, καθώς εκείνη έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση του χαρακτήρα του.

Σύμφωνα με τον ίδιο: «Στα σπορ είναι σημαντικό να δείχνεις στον κόσμο ποιος πραγματικά είσαι. Ένας σημαντικός τρόπος για να το κάνω αυτό, ήταν πάντα το στυλ μου, μέσα κι έξω από το γήπεδο. Το VRCT παίρνει το κλασικό κολεγιακό design και το μετατρέπει σε έναν καμβά για να εκφράσεις την προσωπικότητά σου».

• Denise Schindler (Παρολυμπιονίκης ποδηλασίας) – “I’MPERFECT”

Για την Denise Schindler, τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο. Η ίδια προκαλεί μάλιστα το κοινωνικό στερεότυπο της «τελειότητας», ξεπερνώντας τον εαυτό της και τις τεράστιες προκλήσεις που αντιμετώπισε.

• Mette Towley (Καλλιτέχνης και χορεύτρια) – “AUTHOR”

Η Mette Towley δε χρειάζεται κανέναν, γιατί γράφει μόνη της την προσωπική της ιστορία.

• Paulo Dybala (Ποδοσφαιριστής της Juventus) – “SACRIFICE”

Για τον Paulo Dybala, έχουν μεγάλη σημασία οι θυσίες που έγιναν από τον ίδιο και την οικογένεια του, ώστε να μπορέσει να πετύχει ό,τι έχει καταφέρει μέχρι σήμερα.

• Ning Zetao (Πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής κολύμβησης) – “BRAVE”

Για τον Ning Zetao μετράει η γενναιότητα που έδειχνε κάθε φορά που υποστήριζε τα όσα πιστεύει.

• Στέφανος Τσιτσιπάς (Παίκτης του τέννις) – “BELIEVER”

Η πίστη στο όνειρο να γίνει πρωταθλητής, είναι αυτό που οδηγεί τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Ποιο είναι, λοιπόν, το δικό σου μήνυμα; Ποιο είναι το μότο που σε εκφράζει και λέει πολλά για το ποιος είσαι;

Το VRCT Jacket είναι διαθέσιμο στα καταστήματα και στο adidas.gr σε μια ποικιλία χρωμάτων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;