Δίκη Χρυσής Αυγής - Μάγδα Φύσσα:
Ένταση στη Δίκη της Χρυσής Αυγής, κατά τη διάρκεια της απολογίας του Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλου

Ένταση επικράτησε σήμερα στη Δίκη της Χρύσης Αυγής στην απολογία του πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλου, ο οποίος είχε ανεξαρτητοποιηθεί κατά τη διάρκεια των ανακρίσεων.

Σύμφωνα με την απολογία του:

«Δεν έχει καταγραφεί στη Λάρισα τίποτε για το πρόσωπό μου ή για άλλον στα αστυνομικά δελτία. Δεν έχω καμία εμπλοκή σε έκνομες ενέργειες. Δηλώνω αθώος».

Η κατάθεση του πρώην βουλευτή της εγκληματικής οργάνωσης, προκάλεσε το ξέσπασμα της μητέρας του αδικοχαμένου μουσικού, Μάγδας Φύσσα, αφού ο ίδιος είπε ότι ενδιαφέρεται για την Ελλάδα και τα παιδιά της.

Ο Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος, κατά τη σημερινή του απολογία στη Δίκη της Χρυσής Αυγής είπε ότι:

«Με ενδιαφέρει η Ελλάδα και τα παιδιά της χώρας. Με ενδιαφέρει να σώσω τα Ελληνόπουλα, ό,τι μπορώ από αυτά».

Η απάντηση της Μάγδας Φύσσα ήταν: «Το δικό μου γιατί το σκοτώσατε;».

Ο ίδιος συνέχισε, λέγοντας τα εξής:

«Έβλεπα ότι κάποιοι λειτουργούσαν πιο ακτιβιστικά, πιο ακραία. Ήμουν αντίθετος με τις παραλλαγές παντελόνια και τα κολλητά μπλουζάκια. Ήταν στυλ μιλιταριστικό που δεν είχε σχέση με εμένα. Η εικόνα μας δεν έδειχνε ένα καλό πρόσωπο στην κοινωνία και απομακρυνόταν ο κόσμος που ήθελε να μας στηρίξει».

Σύμφωνα με την κατάθεσή του, υπήρχε: «πολιτική ανωριμότητα από μικρές ομάδες που είχαν δημιουργηθεί και ντυνόταν ομοιόμορφα», επιδεικνύοντας τις περιοχές της Νίκαιας και του Πειραιά, αφού, σύμφωνα με τον ίδιο πάλι, «η υπόλοιπη Ελλάδα δεν είχε τέτοια θέματα».

Ο Αλεξόπουλος είπε επίσης ότι «υπάρχουν άτομα περιθωριακά στη ζωή, που προσπαθούν να βρουν πολιτικούς χώρους για να ικανοποιήσουν το εγώ τους», υπογραμμίζοντας πως το κόμμα δεν είχε μηχανισμούς για να τους απομακρύνει.

Η δίκη θα συνεχιστεί με την απολογία του κ. Γερμενή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
5'
39 - 33
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;