Ειρήνη Καζαριάν: Έκανε πρεμιέρα στο θέατρο με τις
Η θεατρική παράσταση στην οποία συμμετέχει η Ειρήνη Καζαριάν, "Κούκλες", έκανε πρεμιέρα και... μπέρδεψε λίγο τους θεατές!

Η πολυσυζητημένη παράσταση “Κούκλες” στην οποία συμμετέχει η Ειρήνη Καζαριάν έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Δευτέρας στο φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά. Και από ότι φαίνεται μπέρδεψε τους θεατές!

Η παράσταση είχε κεντρίσει ιδιαίτερα το ενδιαφέρον γιατί σε αυτό πρωταγωνιστεί η Ειρήνη Καζαριάν, που είναι η περσινή νικήτρια του Next Top Model, αλλά και η Άννα- Μαρία Βέλλη, που είναι YouTuber. Οι δύο κοπέλες αποτελούν μέρος ενός συνόλου που απαρτίζεται από 11 κοπέλες στο σύνολο.

Η συμμετοχή των δύο αυτών κοριτσιών είχε προκαλέσει έντονες αντιδράσεις από τα τηλεοπτικά πάνελ και όλοι περιμέναμε την πρεμιέρα πώς και πώς. Μάλιστα, φαίνεται ότι το έργο μπέρδεψε λίγο τους θεατές.

Ανάμεσά του ήταν και ο σύντροφος της Άννας Μαρία Βέλλη, Άρης Μακρής, αλλά και η αδερφή της νικήτριας του GNTM, Μαρία Καζαριάν. Οι δύο τους μίλησαν στις κάμερες και είπα τις εντυπώσεις τους από το θεατρικό έργο.

Ο Άρης Μακρής είπε συγκεκριμένα:

“Είναι νομίζω επιτηδευμένο να μην καταλάβεις τα πάντα. Είχε σκάλωμα. Σκάλωνες με πολλά πράγματα που δεν καταλάβαινες. Δεν κατάλαβα πολλές φορές τι είδα.”

Ενώ, η αδερφή της Ειρήνης Καζαριάν, Μαρία, είπε:

“Περίεργο το έργο. Η Ειρήνη είχε άγχος, αλλά τα πήγε καλά.”

Με τη σειρά της, η Άννα Μαρία Βέλλη τόνισε:

“Είναι θέατρο για ανθρώπους που βλέπουν θέατρο. Δεν είναι για όλους, Είναι ό,τι καταλάβεις. Δεν είναι να τα καταλάβεις όλα.”

Δες τα σχετικά αποσπάσματα από την εκπομπή “Στη Φωλιά των ΚουΚου”!

Δες επίσης: Δημήτρης Σκουλός: Υποστηρίζει την απόφαση της Ειρήνης Καζαριάν να συμμετάσχει σε θεατρική παράσταση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;