Σταμάτα ότι κάνεις! Beyonce και Adele ετοιμάζουν τραγούδι μαζί
Η Beyonce και η Adele μαζί σε νέο τραγούδι; Θα είναι η συνεργασία του αιώνα!

Η συνεργασίες ανάμεσα σε μεγάλα ονόματα της μουσικής βιομηχανίας είναι κάτι που μας κάνει να χαιρόμαστε ιδιαίτερα. Ποιος θα ξεχάσει το “Beautiful Liar” της Shakira και της Beyonce, ή το “Me Against The Music” της Britney και της Madonna; Και τώρα ετοιμάσου για την απόλυτη συνεργασία!

Όπως αποκάλυψε ο τραγουδιστής της μπάντας OneRepublic, Ryan Tedder η μεγαλύτερη συνεργασία που έγινε ποτέ έρχεται. Πρόκειται για τις Beyonce και Adele.

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε ο Tedder, οι δύο γνωστές τραγουδίστριες έχουν ηχογραφήσει μαζί ένα τραγούδι, στο οποίο πιάνο παίζει ο Chris Martin των Coldplay. Ο τραγουδιστής των OneRepublic έκανε τις αποκαλύψεις αυτές σε μία συνέντευξη που παραχώρησε στα παρασκήνια του Global Citizen Festival 2019.

Ο Tedder μιλούσε για το νέο άλμπουμ του συγκροτήματος, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2020. Εκεί ανακοίνωσε ότι οι Beyonce, Adele και Martin μαζί θα ερμηνεύσουν ένα τραγούδι που θα συμπεριληφθεί σε αυτό το καινούριο δισκογραφικό βήμα της γνωστής μπάντας.

Θα είναι το πρώτο τραγούδι στο οποίο οι δύο βασίλισσες της pop θα ενώσουν τις φωνές τους. Ενώ, η Beyonce έχει δουλέψει με τον Chris Martin το 2015, όταν κυκλοφόρησαν μαζί το τραγούδι “Hymn For The Weekend” άλμπουμ των Coldplay “A Head Full of Dreams”.

Δες ακόμα: Κάτι περίεργο συνέβη στο «Μαντάμ Τισό»! Η Beyonce έβγαλε από… τον θρόνο της τη Βασίλισσα Ελισάβετ!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
26 Απρ. 2024
BARC
8'
60 - 57
ΟΣΦΠ
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;