Next Top Model 2: Μία κοπέλα πήγε με καθυστέρηση στο bootcamp και προκάλεσε αντιδράσεις
Μία από τις διαγωνιζόμενες εμφανίστηκε αρκετά αργοπορημένη στο bootcamp του Next Top Model 2.

Με την έναρξη του bootcamp στο Next Top Model 2, οι κριτές χώρισαν τις κοπέλες σε δύο ομάδες. Στη μία θα έκανε μάθημα η Βίκυ Καγιά και στην άλλη η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Όλα κυλούσαν ομαλά μέχρι που… η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είδε μία κοπέλα η οποία ήρθε αργοπορημένη στα γυρίσματα.

Ας πάρουμε τα πράγματα, όμως, από την αρχή. Η παραγωγή είχε πει στις κοπέλες να έρθουν για το bootcamp στις 5 το πρωί. Αφού τελείωσαν τα διαδικαστικά, έκαναν μάθημα πασαρέλας με τη Βίκυ Καγιά και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Όταν η Ηλιάνα περπάταγε για να δείξει στα κορίτσια πώς πρέπει να περπατήσουν στην επίδειξη που θα έκαναν το βράδυ, παρατήρησε μία κοπέλα η οποία ερχόταν την ώρα εκείνη.

Το γνωστό μοντέλο και κριτής του Next Top Model, κοντοστάθηκε και προσπαθώντας να καταλάβεις είπε:

“Ποια είναι αυτή;”

Τελικά, η κοπέλα αυτή ήταν η Φιόνα. Η νεαρή κοπέλα εξήγησε στην κριτή ότι μπερδεύτηκε και νόμιζε ότι η συνάντηση ήταν στις 5 το απόγευμα και όχι στις 5 το πρωί. Η Ηλιάνα αποφάσισε να της δώσει μία δεύτερη ευκαιρία και να τη δεχτεί στο bootcamp. Αυτή της η απόφαση, όμως, δε βρήκε σύμφωνες τις υπόλοιπες κοπέλες οι οποίες αντέδρασαν.

Ωστόσο, η Φιόνα αποχώρησε αργότερα από το bootcamp λόγω διάφορων κρίσεων πανικού που την έπιαναν και πίστευε ότι δε θα μπορούσε να αντεπεξέλθει στην πίεση του σόου. Ο Άγγελος Μπράτης και η Ζενεβιέβ προσπάθησαν να την μεταπείσουν, αλλά η κοπέλα, τελικά, αποχώρησε οικειοθελώς!

Δες το σχετικό απόσπασμα!

Δες επίσης: Next Top Model 2: Αυτή είναι η κοπέλα που κέρδισε το golden pass και μπαίνει κατευθείαν στο σπίτι

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;