J. Michael Mendel: Έφυγε από τη ζωή ο παραγωγός των
Ο παραγωγός των "The Simpsons", J. Michael Mendel, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 54 ετών.

Ο J. Michael Mendel συμμετείχε στην παραγωγή κορυφαίων τηλεοπτικών σόου και έχει κερδίσει πέντε βραβεία Emmy. Ο γνωστός παραγωγός των The Simpsons και του Rick and Morty, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 54 ετών.

Ο Mendel συμμετείχε στην παραγωγή κορυφαίων τηλεοπτικών σόου όπως οι θρυλικοί “The Simpsons” και το “Rick and Morty”. Την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή μέσω Twitter ο συνεργάτης του και συν-δημιουργός του “Rick and Morty”, Justin Roiland.

Ο Mendel εργάστηκε ως βοηθός παραγωγού, τις πρώτες σεζόν της σειράς “The Simpsons”, και μέχρι το επεισόδιο “Make a room for Lisa” της δέκατης σεζόν ως παραγωγός. Αφού αποχώρησε από τη σειρά, εργάστηκε σε άλλα προγράμματα κινουμένων σχεδίων όπως τα “The Critic”, “The PJs”, “The Oblongs”, The Pitts”, “Kid Notorious”, “Drawn Together”, “Sit Down, Shut Up”, “Good Vibes” και “Napoleon Dynamite”.

Στη σειρά “Rick and Morty”, ο Mendel συμμετείχε ως παραγωγός για 22 επεισόδια, με πιο πρόσφατο το “The Rickshank Rickdemption” της τρίτης σεζόν.

O J. Michael Mendel είχε κερδίσει τέσσερα βραβεία Emmy για τους Simpsons και έχει συγκεντρώσει συνολικά εφτά υποψηφιότητες. Επίσης, έχει κερδίσει ένα βραβείο Emmy για το επεισόδιο “Pickle Rick” του “Rick and Morty”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το τηλεοπτικό δίκτυο “Adult Swim” εξέφρασε μέσω Twitter τα συλλυπητήριά του για τον θάνατο του Mendel.

Δες τα σχετικά tweets!

Δες ακόμα: Άλλη μια προφητεία των Simpsons βγήκε αληθινή και μας έχουν πάρει τα μυαλά!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;