The Voice: Ακόμη μία ηχηρή αποχώρηση από τον μουσικό διαγωνισμό
Ακόμη ένα πρόσωπο ανακοίνωσε μέσω Instagram την αποχώρησή του από το The Voice.

Από ότι φαίνεται μεγάλες αλλαγές θα γίνουν στο φετινό The Voice. Μετά την αποχώρηση του παρουσιαστή, Γιώργου Καπουτζίδη, του κριτή, Κωστή Μαραβέγια, έρχεται και μία τρίτη ηχηρή αποχώρηση. Η Λάουρα Νάργιες ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ότι αποχωρεί από τον επιτυχημένο διαγωνισμό τραγουδιού.

Ενώ, η παραγωγή εργάζεται πυρετωδώς για να βρει αντικαταστάτες για τα ονόματα που αναφέραμε παραπάνω, η Λάουρα Νάργιες ήταν η επόμενη που ανακοίνωσε την αποχώρησή της από το The Voice.

Η γνωστή παρουσιάστρια, ήταν στο backstage του μουσικού διαγωνισμού και μετέδιδε τι γινόταν εκεί, ενώ κρατούσε συντροφιά στην αγωνία των παικτών. Η ίδια έγραψε:

“Και τριτώνει: Τελικά κλείνει και για έμενα ο κύκλος του The Voice Of Greece. Η θέση μου στα backstage ήταν κάτι που έκανα με πολύ αγάπη, μεράκι και αφοσίωση αφού νιώθω την κάθε αγωνία που μπορεί να έχει ένας παίκτης. Άλλωστε ξεκίνησα και εγώ από ένα παιχνίδι τάλεντ σόου, τότε το 2008 με το So You Think You Can Dance 2 στο Mega. Μία αγκαλιά στην ομάδα που συνεργάστηκα τα τελευταία 2,5 χρόνια και της οποίας εύχομαι κάθε επιτυχία τώρα αλλά και στο μέλλον!”

Δες τη σχετική ανάρτηση!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Και τριτώνει: Τελικά κλείνει και για έμενα ο κύκλος του The Voice Of Greece. Η θέση μου στα backstage ήταν κάτι που έκανα με πολύ αγάπη, μεράκι και αφοσίωση αφού νιώθω την κάθε αγωνία που μπορεί να έχει ένας παίκτης. Άλλωστε ξεκίνησα και εγώ από ένα παιχνίδι τάλεντ σόου, τότε το 2008 με το So You Think You Can Dance 2 στο Mega. Μία αγκαλιά στην ομάδα που συνεργάστηκα τα τελευταία 2,5 χρόνια και της οποίας εύχομαι κάθε επιτυχία τώρα αλλά και στο μέλλον!? _________________________________________<3 #thatsallfolks

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Laura Narjes (@lauranarjes) στις

Δες ακόμα: The Voice: Ένα πρόσωπο έκπληξη θα είναι στην παρουσίαση του σόου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;