8 Λέξεις: Γνωστή πρωταγωνίστρια της σειράς
Οι "8 Λέξεις" του Ανδρέα Γεωργίου θα εμπλουτίσουν το καστ με μία από τις πρωταγωνίστριες της θρυλικής σειράς "Τόλμη και γοητεία"!

Η νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου, 8 Λέξεις, θα εμπλουτίσουν το καστ τους με μία συμμετοχή που μας ήρθε ως έκπληξη. Μία από τις πρωταγωνίστριες της σειράς “Τόλμη και γοητεία” θα μπει στο καστ της σειράς και θα αλλάξει τα δεδομένα!

Η “Τόλμη και γοητεία” είναι μία από τις σειρές που άφησε εποχή στη δεκαετία των 80s και των 90s. Και τώρα, μία από τις πρωταγωνίστριες της σειράς (που αξίζει να σημειωθεί ότι ακόμη παίζει τον εμβληματικό της ρόλο) θα συμμετέχει στην ελληνική σειρά “8 Λέξεις”.

Ο λόγος για την Κάθριν Κέλι Λανγκ (Katherine Kelly Lang), την πιο γνωστή μας ως “Μπρουκ”. Η γνωστή ηθοποιός θα μπει σε ρόλο- έκπληξη στη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου. Μάλιστα, την ανακοίνωση την έκανε η ίδια μέσα από τους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ενώ, στη συνέχεια και ο Ανδρέας Γεωργίου ανέβασε ένα σχετικό βίντεο με τη λεζάντα να γράφει:

“Ανυπομονώ να δουλέψουμε μαζί!! Δεν χρειάστηκε να το κουράσουμε πολύ. Είδες επεισόδιο και μου είπες επι λέξη «δεν θα μιλήσεις με κανέναν μάνατζερ, θα το φροντίσω εγώ, θα ζητήσω ειδική άδεια από το κανάλι μου γιατί αυτό θέλω πολύ να το κάνω», μου έδωσες συγχαρητήρια για τα πρόσωπα που επέλεξα για την σειρά και για τους φωτογράφους που έχω. Εγώ σου λέω μόνο αυτό: Η «γοητεία» σου με έκανε να «τολμήσω» να σε πλησιάσω @katherinekellylang ραντεβού στην Κέρκυρα #feelingproud”

Σύμφωνα με την ίδια την Kelly Lang, η σταρ θα υποδυθεί μια δημοσιογράφο που φτάνει στη χώρα και εμπλέκεται στα πολιτικά πράγματα, αλλά, μάλλον, και σε κάποιο ερωτικό ειδύλλιο! Αναμένουμε με ανυπομονησία τη συμμετοχή της στη σειρά!

Δες τη σχετική ανάρτηση του Ανδρέα Γεωργίου.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Ανυπομονώ να δουλέψουμε μαζί!! Δεν χρειάστηκε να το κουράσουμε πολύ. Είδες επεισόδιο και μου είπες επι λέξη «δεν θα μιλήσεις με κανέναν μάνατζερ, θα το φροντίσω εγώ, θα ζητήσω ειδική άδεια από το κανάλι μου γιατί αυτό θέλω πολύ να το κάνω», μου έδωσες συγχαρητήρια για τα πρόσωπα που επέλεξα για την σειρά και για τους φωτογράφους που έχω. Εγώ σου λέω μόνο αυτό: Η «γοητεία» σου με έκανε να «τολμήσω» να σε πλησιάσω @katherinekellylang ραντεβού στην Κέρκυρα #feelingproud

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Andreas Geo (@georgiou82) στις

Δες επίσης: Τα Φιλαράκια: Η Google γιορτάζει τα 25 χρόνια από την πρεμιέρα της σειράς με έναν μοναδικό τρόπο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
26 Απρ. 2024
BARC
ΤΕΛ
77 - 69
ΟΣΦΠ
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;