Το απολαυστικό
Ο Zach Galifianakis επιστρέφει με το "Between Two Ferns" μέσω Netflix και κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ!

Ο Zach Galifianakis είναι ένας από τους κωμικούς ηθοποιούς που έχει καταφέρει να γίνει γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του σε γνωστές και επιτυχημένες κωμωδίες, αλλά και μία σειρά του Funny or Die, που σίγουρα θα έχεις δει. Ο λόγος για το “Between Two Ferns”. Μάλιστα, ετοιμάζεται να επιστρέψει!

Η σειρά πρόκειται για ένα talk show που δεν έχει καμία σχέση με τα υπόλοιπα. Αποτελούνταν από 21 επεισόδια στα οποία ο ανατρεπτικός Zach Galifianakis είχε διάσημους καλεσμένους που πρόσφεραν viral στιγμές γέλιου. Μάλιστα, το talk show αυτό ισορροπούσε σε σάτιρα, άβολο χιούμορ και απολαυστικές άβολες στιγμές. Κι όλα αυτά ανάμεσα σε δύο φτέρες (Ferns).

Το talk show αυτό φαίνεται να επιστρέφει μέσω του Netflix με μία ταινία “Between Two Ferns”. Μάλιστα, η πρεμιέρα της ταινίας θα είναι στις 20 Σεπτεμβρίου.

Η ταινία θα έχει να κάνει με τον Zach Galifianaki που πάντα ήθελε να γίνει διάσημος. Ο Will Ferrell ανακάλυψε το τηλεοπτικό σόου αυτό και το ανέβασε στο Funny Or Die. Μετά από αυτό ο Zach έγινε ο περίγελος του διαδικτύου, Τώρα ο γνωστός κωμικός και το συνεργείο του ετοιμάζουν ένα road trip για να συγκεντρώσουν συνεντεύξεις από περίοπτους celebrities και να αποκαταστήσουν τη φήμη του!

Η σκηνοθεσία θα γίνει από τον συν- δημιουργό του σόου Σκοτ Άκερμαν. Ενώ, αρκετοί διάσημοι ηθοποιοί θα σταθούν απέναντι από τον Zach για να τον βοηθήσουν να αποκαταστήσει τη φήμη του. Ανάμεσα σε αυτούς είναι οι Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, Μπρι Λάρσον, Τζον Χαμ, Πίτερ Ντίνκλατζ, Κιάνου Ριβς, Πολ Ραντ. Το μόνο σίγουρο θα υπάρχουν και αρκετές εκπλήξεις.

Δες το απολαυστικό τρέιλερ!

Δες ακόμα: «Μαριάν»: Η νέα γαλλική σειρά του Netflix (θα) μας φρικάρει

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;