Αττική Οδός: Δε θα υπάρξουν αυξήσεις στα διόδια

Από neolaia.gr Team 4 Σεπτεμβρίου 2019

Με ανακοίνωσή της η Αττική Οδός ενημερώνει τους πολίτες ότι δε θα υπάρξουν αυξήσεις στις τιμές των διοδίων.

Όπως είχε γνωστό λίγο καιρό πριν, αναμενόταν να υπάρξουν αυξήσεις στα διόδια στην Αττική οδό. Τελικά, με μια ανακοίνωση η Αττική Οδός ενημερώνει ότι οι αυξήσεις αυτές δε θα ισχύσουν.

Το κείμενο της εταιρίας αναφέρει χαρακτηριστικά τα εξής:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Αττικής Οδού δηλώνει ότι δεν θα εφαρμόσει τις αυξήσεις διοδίων τελών που ανακοίνωσε στις 14 Ιουνίου 2019.»

Σε συνάντηση που είχε πραγματοποιηθεί ανάμεσα σε εκπροσώπους της εταιρείας με την ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών, πριν λίγες ημέρες, φαίνεται να επήλθε κάποιος συμβιβασμός των δύο πλευρών. Στη συνάντηση αυτή, πέρα από τις τιμές των διοδίων, συζητήθηκαν κι άλλα θέματα που αφορούν τις παραχωρήσεις.

Στις 14 Ιουνίου είχε ανακοινωθεί ότι τα διόδια της Αττικής Οδού θα παρουσίαζαν μία αύξηση κατά 50 λεπτά μέσα σε έξι μήνες. Η εταιρεία, μάλιστα, είχε ανακοινώσει ότι οι τιμές των διοδίων θα αυξάνονταν σε δυο δόσεις. Η πρώτη θα ήταν την 1η Ιουλίου 2019 και η άλλη την 1η Ιανουαρίου 2020.

Την πρώτη Ιουλίου, από 2,80 ευρώ θα πήγαιναν στα 3 ευρώ και την 1η Ιανουαρίου θα πήγαιναν από 3 ευρώ στα 3,30. Για τα φορτηγά και άλλα μεγαλύτερα οχήματα οι αυξήσεις θα ήταν ακόμα πιο μεγάλες.

Τελικά, με την ανακοίνωσή της αυτή η Αττική Οδός ξεκαθαρίζει ότι δε θα υπάρξουν οι αυξήσεις αυτές!

Δες ακόμα: Αττική Οδός: Αύξηση στις τιμές των διοδίων – Δείτε αναλυτικά!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486