Φοιτητική ζωή: Έρευνα για Τιμές Ενοικίασης Φοιτητικών Κατοικιών
Φοιτητική ζωή: Δείτε τα αποτελέσματα πρόσφατης έρευνας για τις τιμές στα φοιτητικά σπίτια προς ενοικίαση

Η φοιτητική ζωή ξεκινά μόλις μπεις στο νέο σου σπίτι, γι’ αυτό και ο Spitogatos.gr, η Νο.1 ελληνική ιστοσελίδα για ενοικιάσεις κατοικιών, διεξήγαγε έρευνα σχετικά με τις τρέχουσες τιμές στα φοιτητικά σπίτια προς ενοικίαση, προκειμένου να σε βοηθήσει να κάνεις την πιο αποτελεσματική αναζήτηση φοιτητικής κατοικίας.

Στους πίνακες που ακολουθούν, θα δείτε τη μέση τιμή ανά τετραγωνικό, το ποσοστό μεταβολής σε σχέση με το 2018, τη μέση τιμή στα διαμερίσματα, αλλά και τη μέση τιμή στις γκαρσονιέρες, ανά περιοχή φοιτητικού ενδιαφέροντος.

Σημειώνεται ότι τα στοιχεία αφορούν τις τιμές προσφοράς που αναγράφονται στις δημοσιευμένες αγγελίες του Spitogatos. Για όποια περιοχή δεν υπάρχουν στοιχεία, δεν υπήρχε επαρκές δείγμα.

Το Spitogatos Network είναι το Νο1 δίκτυο online υπηρεσιών με αγγελίες ακινήτων στην Ελλάδα και την Κύπρο. Περιλαμβάνει τις μεγαλύτερες ιστοσελίδες αποκλειστικά με αγγελίες real estate, Spitogatos.gr – Tospitimou.gr – Spiti24.gr – Spitogatos.com.cy, με περισσότερες από 40 εκατομμύρια επισκέψεις και 1 δις εμφανίσεις σελίδων ετησίως. Αποτελώντας τη μεγαλύτερη βάση δεδομένων ακινήτων & επαγγελματιών του ελληνικού real estate, και με βάση τα στοιχεία που συγκεντρώνονται από τους εκατομμύρια χρήστες των ιστοσελίδων και των mobile εφαρμογών του Spitogatos Network, δίνεται μια πολύ ρεαλιστική εικόνα της αγοράς και αποκλειστικά δεδομένα από τη διαμόρφωση της προσφοράς και της ζήτησης ακινήτων.

Τέλος η αγωνία – Οι βάσεις 2019 ανακοινώνονται στο results.it.minedu.gov.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;