Taylor Swift: Το νέο της άλμπουμ
Η Taylor Swift σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο με το νέο της άλμπουμ, Lover!

Η Taylor Swift είναι η μεγαλύτερη καλλιτέχνης αυτή τη στιγμή της pop σκηνής και από ότι φαίνεται το νέο της άλμπουμ, Lover, θα είναι μία ακόμη μεγάλη επιτυχία. Το έβδομο άλμπουμ της τραγουδίστρια κυκλοφορεί από σήμερα, Παρασκευή 23 Αυγούστου, αλλά φαίνεται ότι είχε ήδη σπάσει πολλά ρεκόρ!

Σύμφωνα με τον Monte Lipman, στέλεχος της δισκογραφικής εταιρίας Republic Records, με την οποία έχει κλείσει το νέος της συμβόλαιο η Taylor Swift, η προπώληση του album έχει πάει πάρα πολύ καλά. Μάλιστα, έχει ξεπεράσει τα 1 εκατομμύριο αντίτυπα παγκοσμίως!

Η Taylor είναι μία από τις τελευταίες καλλιτέχνιδες που στην εποχή του streaming προσπαθεί να κρατήσει ζωντανή και την έννοια του να αγοράζεις ένα άλμπουμ. Και από ότι φαίνεται το καταφέρνει!

Άλλο ένα μεγάλο ρεκόρ που έχει καταφέρει να καταρρίψει το Lover, λίγες ώρες πριν την κυκλοφορία του σύμφωνα με την Apple Music, είναι αυτό με τις περισσότερες προ-προσθήκες album για γυναίκα καλλιτέχνη, στην ιστορία της μουσικής υπηρεσίας. Την πρώτη μέρα που έγινε διαθέσιμο στην εφαρμογή για προ-προσθήκες , κατάφερε να προστεθεί 178,600 φορές. Έτσι, κατέρριψε το ρεκόρ που κατείχε η Ariana Grande με το άλμπουμ της “Thank You, Next”.

Το Lover κυκλοφόρησε σήμερα τα ξημερώματα και έχει λάβει, ήδη, πολύ καλές κριτικές. Εσύ το έχεις ακούσει; Αν όχι, μπορείς να το βρεις παντού. Εγώ θα σε αφήσω με το ομότιτλο τραγούδι που θα σου δώσει μία πιο καθαρή ιδέα προς τα που κινείται το νεό άλμπουμ της τραγουδίστριας!

Δες ακόμα: Το απίστευτο ρεκόρ που κατέχει αυτή η τραγουδίστρια!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;