Kim Kardashian: Το απίστευτο fail σε photoshop που της δίνει... έξι δάχτυλα!
Τελικά, το photoshop η Kim Kardashian δεν το πρόσεξε και τόσο!

Η Kim Kardashian είναι πολύ ενεργεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Έτσι κι αλλιώς έχει εκατομμύρια followers και κάθε ανάρτησή της μαζεύει πολλά likes. Στην τελευταία φωτογραφία που ανήρτησε, όμως, κάτι πήγε στραβά.

Το Instagram των μελών της οικογένειας Kardashian φέρνει πολλά λεφτά στην οικογένεια και γι αυτό η εικόνα τους σε αυτό είναι πολύ προσεγμένη. Και αρκετές φορές κάνουν photoshop για να φαίνεται όσο καλύτερο γίνεται!

Η Kim, λοιπόν, μοιράστηκε μία φωτογραφία με την αδερφή της και κάτι πήγε πολύ στραβά με το photoshop. Αυτό, όμως, το είδαν και οι followers της που δεν άργησαν να σχολιάσουν κάτω από την εικόνα!

Η γνωστή τηλεπερσόνα εμφανίζεται στην εν λόγω φωτογραφία με έξι δάχτυλα ποδιών και το Instagram έχει πάρει φωτιά με τα σχόλια! Δες τη σχετική ανάρτηση!

Παρατήρησε πολύ καλά τα πόδια της Kim!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Kylie’s favorite is the nude bottle, I think mine is the pink! She’s been wearing my perfumes forever so this collab is extra special because I know how much she loves the process. Finding her perfect scent was impossible so we narrowed it down to her three favorites! Kkwfragrance.com Aug 23rd.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian West (@kimkardashian) στις

Δες επίσης: Αυτή η ανάρτηση της Kim Kardashian είναι ότι πιο τρυφερό έχεις δει τελευταία!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;