Το iPhone αλλάζει όνομα για το νέο του μοντέλο;

Από neolaia.gr Team 16 Αυγούστου 2019

Το νέο iPhone θα έχει λίγο διαφορετικό όνομα από αυτά που έχουμε συνηθίσει!

Όλοι έχουμε συνηθίσει τα νέα μοντέλα των κινητών iPhone να ακολουθούνται από έναν λατινικό αριθμό που δηλώνει μία συνέχεια στα κινητά που βγάζει η Apple. Όμως, αυτό φαίνεται πώς θα αλλάξει!

Μπορεί να μην έχει περάσει καιρός από όταν κυκλοφόρησε το νέο μοντέλο του iPhone, όμως, φαίνεται πώς η εταιρεία είναι έτοιμη να παρουσιάσει το καινούριο μοντέλο αρκετά σύντομα. Το νέο αυτό μοντέλο, θα μοιάζει αρκετά με τα περσινά, κάτι που έχει προκαλέσει απογοήτευση σε πολλούς από τους φανατικούς της Apple, που έχουν στην κατοχή το Χ ή το XS.

Όπως και κάθε νέο μοντέλο της εταιρείας έτσι και αυτό θα είναι πιο αναβαθμισμένο, έχοντας περισσότερα χαρακτηριστικά. Μάλιστα, ένα από αυτά αναμένεται να είναι η οθόνη από άκρη σε άκρη και μια μεγάλη κάμερα στο πίσω μέρος.

Το νέο iPhone αναμένεται να είναι εξοπλισμένο για πρώτη φορά από τρεις κάμερες, όπως υποστηρίζουν διάφορες διαρροές που έχουν γίνει μέχρι τώρα. Ενώ, η εταιρεία φαίνεται ότι θα προσθέσει έναν τρίτο -υπέρ-ευρυγωνικό φακό που θα κάνει ακόμη καλύτερες τις φωτογραφίες που θα τραβάς με το smartphone σου.

Όπως αναφέρει και ο Independent, η Apple φαίνεται πώς θα αλλάξει το όνομα του νέου μοντέλου και δε θα συνεχίσει με τη χρήση λατινικών αριθμών. Διάφορα δημοσιεύματα υποστηρίζουν πως το νέο smartphone θα ονομαστεί iPhone 11, ενώ οι δύο πιο ακριβές εκδόσεις iPhone 11 Pro και iPhone 11 Pro Max.

Εμείς το περιμένουμε, πάντως, πώς και πώς!

Δες ακόμα: Jony Ive: Ο πρώην σχεδιαστής του iPhone εξηγεί το μεγαλύτερο λάθος που κάνουν οι χρήστες του

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ