Οι 20 καλύτεροι κακοί στα κόμικς!
Ένας ήρωας είναι τόσο καλός όσο ο εχθρός του!

Τα κόμικς έχουν μπει για τα καλά στην pop κουλτούρα. Και για όλα αυτά ευθύνονται οι ταινίες του MCU. Μάλιστα, το Avengers: Endgame έγινε η πιο εμπορική ταινία όλων των εποχών.

Οπότε, αν δεν έχεις ιδέα από κόμικς και τις περιπέτειες των ηρώων εκεί, είναι η κατάλληλη εποχή για να ξεκινήσεις να ασχολείσαι και με αυτά. Θα δεις ότι δεν είναι τόσο παιδικά, όσο πιστεύεις και έχουν πραγματικά πολύ σκοτεινές ιστορίες με κακούς που θα σου μείνουν για πάντα χαραγμένοι στο μυαλό!

Έτσι κι αλλιώς, δε θα μπορούσαν να έχουν τόσο ωραίες και ενδιαφέρουσες ιστορίες στο σινεμά, αν δεν υπήρχε ένα πολύ δυνατό πρώτο υλικό. Και γι αυτό, ευθύνονται και οι πολύ ενδιαφέροντες κακοί των κόμικς!

Είναι αυτοί που αντιμετωπίζουν οι αγαπημένοι μας ήρωες και συχνά τους φτάνουν στα άκρα τους. Πολλοί από αυτούς έχουν γίνει γνωστοί από καιρό πριν (βλ. Joker) και άλλοι (βλ. Thanos) έχουν γίνει περισσότερο γνωστοί μέσα από τις ταινίες του MCU.

Και επειδή, ακόμη, πολλοί δεν έχουν εμφανιστεί σε κάποια ταινία, σου έχω μία λίστα με τους καλύτερους κακούς των κόμικς που πρέπει να γνωρίζεις!

Δες επίσης: 5 ταινίες που έχουν βασιστεί σε κόμικ και δεν το ήξερες!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;