4 πράγματα που μπορείς να κάνεις με τη σχέση σου μέσα στο καλοκαίρι και δεν τα είχες σκεφτεί!

Από neolaia.gr Team 12 Αυγούστου 2019

Αυτά τα πράγματα πρέπει οπωσδήποτε να τα κάνεις με τη σχέση σου μέσα στο καλοκαίρι!

Το καλοκαίρι φτάνει προς το τέλος του και εσύ θέλεις να κάνεις κάτι με τη σχέση σου για να περάσεις ωραία και να αφιερώσεις λίγο χρόνο στον σύντροφό σου. Αν δεν έχεις κανονίσει τίποτα, υπάρχουν απλοί και οικονομικοί τρόποι για να κάνεις διάφορα πράγματα.

Είναι πραγματάκια που μπορείς να κάνεις με τη σχέση σου για να αφιερώσεις χρόνο και να ζήσεις διάφορες καταστάσεις. Πάμε να δούμε ποια είναι αυτά;

1. Μείνετε μαζί για κάποιες μέρες

Τώρα που λείπουν και οι γονείς από το σπίτι είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να μπορέσεις να περάσεις λίγες μέρες με τη σχέση σου στο ίδιο σπίτι. Να μείνετε μαζί για κάποιες μέρες. Να μαγειρέψετε ο ένας στον άλλο. Να πάτε βόλτες και να αφιερώσετε τις μέρες σας ο ένας στον άλλο.

2. Βόλτες στην παραλία

Από ρομαντικές βόλτες το βράδυ, όπου θα μιλάτε για τα πάντα, μέχρι και πρωινές εξορμήσεις για μπάνιο και ηλιοθεραπεία. Είναι ότι πρέπει για να ζήσεις και το καλοκαίρι και να νιώθεις ότι είσαι διακοπές με τη σχέση σου.

3. Ανακαλύψτε την πόλη που μένετε

Πηγαίνετε βόλτες σε διάφορα μπαράκια και κάθε μέρα σε ένα διαφορετικό μέρος. Είναι κάτι ωραίο που ξεχωρίζει και κάνει μοναδική κάθε μέρα.

4. Πηγαίνετε ένα τριήμερο κάπου

Κανονίστε να πάτε κάπου μαζί, έστω για ένα τριήμερο. Μακριά από όλους κι από όλα. Μόνοι σας! Είναι ότι καλύτερο που μπορείς να κάνεις με τη σχέση σου μέσα στο καλοκαίρι!

Δες ακόμα: 5 τύποι που συναντούμε στην παραλία και μας ΣΠΑΝΕ τα νεύρα!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486