Nimic: Μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της νέας ταινίας μικρού μήκους του Γιώργου Λάνθιμου
Το "Nimic" του Γιώργου Λάνθιμου έχει τρέιλερ και πρέπει να το δεις!

Ο Γιώργος Λάνθιμος έχει ετοιμάσει μία νέα ταινία μικρού μήκους που θα προβληθεί στο 72ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Λοκάρνο και τώρα έχουμε το πρώτο της τρέιλερ. Μάλιστα, για μία ταινία θρίλερ που φέρει και την υπογραφή του Ευθύμη Φιλίππου και ονομάζεται “Nimic“!

Στην νέα αυτή μικρού μήκους ταινία πρωταγωνιστεί ο Matt Dillon, αλλά και η Ελληνίδα ηθοποιός, Δάφνη Πατακιά. Ενώ, τη διεύθυνση φωτογραφίας υπογράφει ο Ντιέγκο Γκαρσία.

Ο Γιώργος Λάνθιμος δήλωσε για την καινούρια του δουλειά:

“Είμαι ευτυχής που είχα την ευκαιρία να εργαστώ πάνω σε μια πιο μικρή κινηματογραφική φόρμα, η οποία μερικές φορές αποδεικνύεται πιο απαιτητική, αλλά σε ανταμείβει το ίδιο. Αναπτύξαμε ένα σενάριο με αφετηρία μια ενδιαφέρουσα αρχική ιδέα και σύλληψη. Είχαμε μεγάλη δημιουργική ελευθερία κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.”

Το σενάριο υπογράφουν ο Γιώργος Λάνθιμος και ο Ευθύμης Φιλίππου, το μοντάζ οι Ντομινίκ Λιούνγκ και Γιώργος Μαυροψαρίδης. Εταιρείες παραγωγής του φιλμ είναι η γερμανική Rekorder, η αμερικάνικη Merman και η βρετανική Droga5, οι οποίες ειδικεύονται σε διαφημιστικά, αλλά και σε κινηματογραφικά και τηλεοπτικά projects.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, το “Nimic” πρόκειται για τη συνάντηση ενός επαγγελματία βιολοντσελίστα με έναν άγνωστο άντρα στο μετρό, μια συνάντηση που όσο κι αν φαίνεται τυχαία θα έχει απροσδόκητες και οριακές συνέπειες στη ζωή του πρώτου.

Δες το πρώτο τρέιλερ εδώ!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

OUT NOW Trailer of the short film NIMIC by Yorgos Lanthimos Produced by Rekorder, Superprime Films and Merman London in association with creative agency Droga5 London #shortfilm #NIMIC #yorgoslanthimos #LocarnoFilmFestival #Rekorder #Superprimefilms #mermanlondon #droga5

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rekorder (@rekorder.de) στις

Δες ακόμα: «Nimic»: Η νέα ταινία του Λάνθιμου στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Λοκάρνο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ
⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;