Ηλεκτρονικό εισιτήριο: Τι αλλαγές θα εφαρμοστούν;
Το ηλεκτρονικό εισιτήριο πρόκειται να ενισχυθεί στα ΜΜΜ!

Το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών θα περάσει σε μία σειρά ενεργειών με στόχο την βελτίωση των αστικών. Μάλιστα, ο Υφυπουργός Μεταφορών Γιάννης Κεφαλογιάννης είχε μία συνάντηση με τον πρόεδρο του ΟΑΣΑ Ιωάννη Σκουμπούρη και τον διευθύνοντα σύμβουλο του Οργανισμού Νίκο Αθανασόπουλο. Και μίλησαν για τις αλλαγές αυτές που έχουν να κάνουν και με το ηλεκτρονικό εισιτήριο.

Πιο συγκεκριμένα, έπειτα από σχετικές κατευθύνσεις του υφυπουργού Γιάννη Κεφαλογιάννη, επαναλειτουργούν, αλλά και ενισχύονται με περισσότερες βάρδιες εκδοτήρια σε σταθμούς του μετρό με υψηλή τουριστική κίνηση, όπως είναι οι σταθμοί της Ακρόπολης, στο Μοναστηράκι, στο Θησείο, στο Σύνταγμα και στον Σταθμός Λαρίσης.

Επιπλέον, το Υπουργείο Μεταφορών ήρθε σε συνεννόηση με το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για την συνδρομή της Αστυνομίας στους ελέγχους εισιτηρίων. Ενώ, υπάρχει, ήδη, μεγαλύτερη παρουσία Αστυνομικών σε κεντρικούς σταθμούς.

Το υπουργείο έδωσε κατεύθυνση στον ΟΑΣΑ για τον περαιτέρω εμπλουτισμό των υπηρεσιών σε σχέση με το ηλεκτρονικό εισιτήριο. Σύμφωνα με διάφορες πληροφορίες και σε συνεργασία με τις Τράπεζες, έως την άνοιξη του 2020 οι πιστωτικές κάρτες θα μπορούν να χρησιμοποιούνται και ως ηλεκτρονικό εισιτήριο από τους επιβάτες του μετρό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι επιστρέφουν στην ΟΣΥ 30 οδηγοί και υπάλληλοι, που είχαν αποσπαστεί σε κόμματα και πολιτικά πρόσωπα που δεν εξελέγησαν. Τέλος, το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών ενεργοποιεί δευτεροβάθμιο υγειονομικό έλεγχο στην ΟΣΥ.

Δες ακόμα: Ηλεκτρονικό Εισιτήριο: Αλλάζει ριζικά ο τρόπος χρέωσης!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;