Ένας σκύλος δεν ήθελε να πάει βόλτα και παρίστανε τον… νεκρό!

Από neolaia.gr Team 6 Αυγούστου 2019

Όταν ο σκύλος δε θέλει να πάει βόλτα, δεν θέλει! Τελείωσε!

Τα σκυλιά και οι γάτες έχουν μαγικό τρόπο για να γίνονται viral στο διαδίκτυο. Οι ζαβολιές τους, αλλά και τα διάφορα κατορθώματά τους έχουν γεμίσει άπειρα βιντεάκια και αστείες εικόνες. Όμως, ένας σκύλος που βαριόταν να περπατήσει και έκανε κάτι πραγματικά απίστευτο έχει γίνει το απόλυτο viral των τελευταίων ημερών!

Μία περαστική, περπατώντας έξω από ένα συγκρότημα διαμερισμάτων στη Νέα Υόρκη εντόπισε μια νεαρή κοπέλα με έναν μεγάλο όμορφο σκύλο ο οποίος, όμως, της έκανε πείσματα. Βλέπεις, το αγαπημένο μας κατοικίδιο, δεν ήθελε να πάει βόλτα γιατί… απλά, κουράστηκε. Και σταμάτησε. Πείσμωσε και δεν κουνιόταν καθόλου!

Μάλιστα, ο σκύλος είχε πέσει κάτω στο πεζοδρόμιο, ανάσκελα, με τα πόδια στον αέρα, σαν νεκρός και δεν κουνιόταν καθόλου. Μάλλον, για τον λυπηθούν και οι υπόλοιποι περαστικοί!

Η ιδιοκτήτριά του μάταια προσπαθούσε να τον πείσει να σηκωθεί για να συνεχίσουν τη βόλτα τους. Σε κάποια στιγμή η γυναίκα βάζει τα γέλια, τον χαϊδεύει λίγο στο στέρνο, του πιάνει και του κουνάει το πόδι μπας και αντιδράσει, αλλά ο πεισματάρης σκύλος κάνει, κυριολεκτικά τον νεκρό.

Το βίντεο αυτό αναρτήθηκε στο Twitter και έχει, ήδη, πάνω από 3,3 εκατ. views και είναι το απόλυτο viral.

Δες το αστείο βιντεάκι!

Δες επίσης: Αυτή είναι η μαθηματική εξίσωση που έχει… τρελάνει το Twitter!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486