Η απίστευτη προσγείωση ενός αεροπλάνου μέσα από πυκνά σύννεφα στην Αγγλία!

Από neolaia.gr Team 3 Αυγούστου 2019

Οι εικόνες της προσγείωσης του αεροπλάνου αυτού μέσα από τα σύννεφα είναι πραγματικά απίστευτες!

Τα αεροπλάνα είναι ένα εντυπωσιακό μέσω μεταφοράς που… μας τρομάζει και λίγο. Όλοι αισθανόμαστε κάπως περίεργα όταν το χρησιμοποιούμαι για τις μετακινήσεις μας. Όμως, δεν παύει να εντυπωσιάζει ο τρόπος που σε μεταφέρουν με τόση ασφάλεια. Και ένα νέο viral βίντεο ήρθε να προστεθεί στη λίστα με τις πιο εντυπωσιακές προσγειώσεις.

Τον γύρο του Διαδικτύου κάνουν οι, πραγματικά, απίστευτες εικόνες με ένα πελώριο αεροσκάφος της Emirates που προβάλει ξαφνικά μέσα από ένα πυκνό σύννεφο λίγο πριν από την προσγείωσή του στο αεροδρόμιο Gatwick του Λονδίνου. Οι εικόνες μας έχουν ενθουσιάσει και αξίζει να δώσεις λίγο χρόνο για να τις δεις!

Το βίντεο που κατέγραψε ένας ενθουσιώδης παρατηρητής αεροσκαφών. Σε αυτό βλέπουμε στην αρχή ένα ήρεμο σκηνικό στο βρετανικό αεροδρόμιο με δύο αεροπλάνα της Easyjet στον ασφαλτοτάπητα και χαμηλά σύννεφα από πάνω. Είναι λες και είναι σκηνικό από φωτογραφία!

Ξαφνικά, όμως, ένα τεράστιο Airbus A-380 εμφανίζεται απ’ το πουθενά γλιστρώντας μέσα απ’ τα σύννεφα κι αφήνοντας πίσω του υδρατμούς! Και πραγματικά οι εικόνες είναι εντυπωσιακές!

Το βίντεο αναρτήθηκε αρχικά στον ιστότοπο της αεροπλοϊας Aeronews και στη συνέχεια ανέβηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της εταιρείας. Μέχρι στιγμής έχει καταφέρει να συγκεντρώσει πάνω από 170.000 επισκέψεις στο Facebook!

Δες το σχετικό βίντεο!

Δες επίσης: Δε θα πιστεύεις για πόσο καιρό διήρκησε η πτήση αυτή!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486