8 πράγματα που πρέπει κάθε ζευγάρι να κάνει το καλοκαίρι
Κάνε αυτά τα πράγματα, φέτος το καλοκαίρι, με τη σχέση σου και θα με θυμηθείς!

Το καλοκαίρι πρέπει να προσπαθήσεις να κάνεις τα πάντα για να διατηρήσεις δυνατή τη σχέση σου. Δε θα είναι εύκολο! Γιατί μπορεί ο καθένας σας να πάει διακοπές μόνος του ή να υπάρξει αρκετή ζήλια λόγω απόστασης. Όμως, δεν πρέπει να αφήσετε τους παράγοντες αυτούς να σας επηρεάσουν!

Γι αυτό δες τα παρακάτω πράγματα που πρέπει να κάνεις κάθε ζευγάρι μέσα στο καλοκαίρι για να κρατήσει τη σχέση του δυνατή.

1. Κανονίστε από νωρίς που θέλετα να πάτε διακοπές γιατί αν αφήσετε για την τελευταία στιγμή το εν λόγω ζήτημα, θα υπάρξουν τσακωμοί και δε θα βγάλετε άκρη.

2. Μην πάτε διακοπές σε μέρη όπου θα είναι οι συγγενείς σας.Προτιμήστε μέρη στα οποία δεν έχετε ξαναπάει και όπου δεν υπάρχουν αναμνήσεις από πρώην.

3. Ξεκινήστε κάποια εξωτερική δραστηριότητα ως ζευγάρι. Το τένις είναι μια καλή λύση. Θα κάψετε θερμίδες, θα γυμναστείτε και θα δεθείτε ακόμη περισσότερο σαν ζευγάρι.

4. Να θυμίζετε ο ένας στον άλλον πως πρέπει να πίνει νερό. Είναι σημαντικό να είστε ενυδατωμένοι και γιατί όχι να έχετε ως reminder τον σύντροφο σας;

5. Αγοράστε πετσέτες θαλάσσης που να δείχνουν πως είστε ζευγάρι. Στην αγορά μπορείς να βρεις πολλές που έχουν πάνω διάφορα quotes ή λέξεις όπως «King and Queen» και άλλα πολλά.

6. Βγείτε ξεχωριστά με τους φίλους σας και αργά το βράδυ δώστε ραντεβού σε κάποια παραλία για να αράξετε και να περάσετε όμορφες στιγμές.

7. Το καλοκαίρι ισούται με βραδιές στο μπαλκόνι και μπάρμπεκιου. Καλέστε φίλους και κάντε ένα όμορφο πάρτι.

8. Πιείτε κοκτέιλς μέχρι τελικής πτώσεως και μάλιστα μπορείτε να μάθετε να τα φτιάχνετε μόνοι σας!

Δες ακόμα: Lady Gaga: Τελικά ο νέος της έρωτας ΔΕΝ είναι ο Bradley Cooper!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
 1