10 συμβουλές για σένα που ετοιμάζεσαι να φύγεις για καλοκαίρι!
Αν ετοιμάζεσαι να φύγεις για καλοκαίρι, τότε πρέπει να ξέρεις σίγουρα τις συμβουλές αυτές!

Ήρθε επιτέλους η στιγμή της άδειας σου. Ετοιμάζεσαι να πας για το καλοκαίρι σε ένα νησί ή στο εξοχικό σου και δεν βλέπεις την ώρα και τη στιγμή για να χαλαρώσεις και να φύγει από όλους κι από όλα!

Αν είσαι από αυτούς που θα αναχωρήσουν αυτή την εβδομάδα για τον προορισμό της επιθυμίας σου, να σου πούμε μπράβο και πως σε ζηλεύουμε λίγο γιατί είναι ίσως μια από τις καλύτερες περιόδους για να δεις κόσμο και να διασκεδάσεις.

Οι καλοκαιρινές διακοπές είναι αυτές που θα σε »γεμίσουν» ενέργεια και δύναμη για τον χειμώνα που έρχεται ενώ θεωρείται μια φάση όπου η ανεμελιά επικρατεί. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να ξεχνάμε κάποια πράγματα που ίσως είναι αρκετά σημαντικά. Για αυτό είμαστε εμείς εδώ, για να στα θυμίσουμε!

1.Μη ξεχάσεις ταυτότητα, διαβατήριο ή όποιο άλλο επίσημο έγγραφο που δείχνει ποιος είσαι!

2.Πάρε μαζί σου κάποιο κουτί βοηθειών γιατί ποτέ δε ξέρεις τι μπορεί να συμβεί.

3.Φρόντισε να έχει πληρώσει όλους τους λογαριασμούς που λήγουν ή κάποια οφειλή που σε φοβίζει!

4.Μη ξεχάσεις να βάλεις κάρτα στο κινητό σου. Μπορεί το μέρος που θα πας να μην έχει καλό wi-fi και να χρειαστείς κάποια MB.

5.Φρόντισε να μην έχεις βαριές αποσκευές. Ειδικά αν ταξιδεύεις με το ΚΤΕΛ, πρόσεχε να μην πάρεις πολλά γιατί μετά θα είναι δύσκολο να τα κουβαλήσεις.

6.Πάρε μαζί σου ένα παγωμένο μπουκάλι νερό! Ενυδάτωση και δροσιά!

7.Αν είσαι από τους ταξιδιώτες που θα πάρουν το αυτοκίνητο τους για να βρεθούν στον προορισμό της επιλογής τους, τότε ενημερώσου για τις τιμές των διοδίων αλλά και για όλα όσα συμβαίνουν στους δρόμους για να μη βρεθείς προ εκπλήξεως.

8.Ετοίμασε ένα καλό πρωινό και φρόντισε να μην παραλείψεις την επίσκεψη στην τουαλέτα. Πολλές έρευνες έχουν δείξει πως όσοι δεν κάνουν αυτά τα δυο πράγματα δεν έχουν ευχάριστο ταξίδι.

9.Η τσάντα σου να έχει μόνο τα απαραίτητα.Μη ξεχνάς πως στα λιμάνια και στα ΚΤΕΛ, κυκλοφορούν επιτήδειοι που με την πρώτη ευκαιρία θα προσπαθήσουν να κερδίσουν κάτι από εσένα. Τα μάτια σου ανοιχτά.

10. Άσε τη γκρίνια στην άκρη και προσπάθησε να απολαύσεις όσο περισσότερο μπορείς τη διαδρομή αλλά και το μέρος. Βγάλε φωτογραφίες, ανάρτησε τες στο λογαριασμό και πέρνα ΤΕΛΕΙΑ!

Δες επίσης: Οι ελληνικές παραλίες που έχασαν τις «Γαλάζιες Σημαίες» τους!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαρ. 2024
ΕΦΕΣ
19:30
-
ΟΣΦΠ
19 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΒΙΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;