Λόγω Τιμής: Η Βίκυ Βολιώτη τελείωσε τα γυρίσματα και αποχαιρετά τη σειρά με μία γλυκιά ανάρτηση!
Η Βίκυ Βολιώτη ολοκλήρωσε τα γυρίσματα για την επιστροφή της σειράς "Λόγω Τιμής" και την αποχαιρέτησε με μία ανάρτηση στο Instagram!

Η Βίκυ Βολιώτη φαίνεται ότι τελείωσε το δικό της κομμάτι των γυρισμάτων για την επιστροφή της αγαπημένης σειράς “Λόγω Τιμής” και αποφάσισε να την αποχαιρετήσει με μία πολύ γλυκιά ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η σειρά θα προβληθεί από τον ΣΚΑΪ και το πρώτο τρέιλερ έχει ήδη δοθεί στη δημοσιότητα!

Η γνωστή ηθοποιός δημοσίευσε ένα βίντεο με τον σκηνοθέτη της σειράς, Λάμπη Ζαρουτιάδη, κι έγραψε λίγα λόγια για το πώς αισθάνεται που της δόθηκε η ευκαιρία να υποδυθεί ξανά την Ηρώ. Συγκεκριμένα, η Βίκυ Βολιώτη έγραψε στην ανάρτησή της:

“Τελείωσαν για μένα τα γυρίσματα στο “Λόγω Τιμής, 20 χρόνια μετά”. Ήταν μια πολύ συγκινητική διαδικασία. Ξέρετε, αυτή η σειρά δεν είναι ότι υπήρξε μια μεγάλη επιτυχία όταν πρωτοπαίχτηκε, κυρίως συμβολίζει – για μένα – μια ολόκληρη εποχή. Μια εποχή γεμάτη όνειρα για όλους μας, μια εποχή εφηβείας της ψυχής μας. Και μετά περάσαμε απότομα σε μια διάψευση, σε ένα σκοτάδι γεμάτο αγωνία και αβέβαιο μέλλον.

Έτσι, η επιστροφή των γυρισμάτων γι’αυτό το σίριαλ ήταν για μένα μια συνάντηση με τη νεανική μου αποφασιστικότητα και ορμή, γεμίζοντας με με χαρά, θυμίζοντας μου το πάθος για ζωή που έχουμε στην εφηβεία μας.

Ελπίζω στο ραντεβού μας στα τέλη Σεπτεμβρίου (όταν θα αρχίσει να προβάλλεται η σειρά από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ) να μοιραστείτε μαζί μας τα ίδια συναισθήματα! Μέχρι τότε, καλή ξεκούραση και καλά μπάνια!”

Εμείς περιμένουμε να δούμε τα νέα επεισόδια της σειράς στους τηλεοπτικούς μας δέκτες!

Δες τη σχετική ανάρτηση της ηθοποιού!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Τέλειωσαν για μένα τα γυρισματα στο «Λόγω τιμής, είκοσι χρόνια μετά». Ήταν μια πολύ συγκινητική διαδικασία. Ξέρετε, αυτή η σειρά δεν είναι ότι υπήρξε μια μεγάλη επιτυχία όταν πρωτοπαίχτηκε , κυρίως συμβολίζει – για μένα – μια ολόκληρη εποχή. Μια εποχή γεμάτη όνειρα για όλους μας, μια εποχή εφηβείας της ψυχης μας. Και μετά περάσαμε απότομα σε μια διάψευση, σε ένα σκοτάδι γεμάτο αγωνία και αβέβαιο μέλλον. Έτσι, η επιστροφή των γυρισμάτων για αυτό το σίριαλ ήταν για μένα μια συνάντηση με τη νεανική μου αποφασιστικότητα και ορμή, γεμίζοντας με με χαρά, θυμίζοντας μου το πάθος για ζωή που έχουμε στην εφηβεία μας. Ελπίζω στο ραντεβού μας στα τέλη Σεπτεμβρίου ( όταν θα αρχίσει να προβάλλεται η σειρά από τη συχνότητα του skai ) να μοιραστείτε μαζί μας τα ίδια συναισθήματα!!!Μέχρι τότε, καλή ξεκούραση και καλά μπάνια!!! @logotimis @skaitv #blackorangeproductions @lampisz @mirellapapaoikonomou @alkiskourkoulos @constantinemarkoulakisofficial @yorgos_pirpassopoulos #dimitrisalexandris @aggelikiaggelopoulou @christinalexanian @marianafpliotou @loukiamichalopoulou @niki_vakali @sissy.toumasi @mihalisarantis #endofshooting #series #television

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vicky Volioti (@vickyvolioti_official) στις

Δες ακόμα: «Λόγω Τιμής» Είκοσι χρόνια μετά: Από τον Σεπτέμβριο στο ΣΚΑΪ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;