8 συμβουλές για να είσαι απόλυτα υγιής το καλοκαίρι!
Η ζέστη δεν μας κάνει πάντα καλό. Γι αυτό δες τις συμβουλές αυτές για να μείνει υγιής μέσα στο καλοκαίρι!

Το καλοκαίρι έφτασε και λόγω ζέστης υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να προσέξεις για να διατηρήσεις την υγεία σου και να μην αντιμετωπίσεις διάφορα με τον καύσωνα. Γι αυτό πρέπει να προσέχεις και να κάνεις κάποια απλά πράγματα!

Πάρε χαρτί και στυλό και γράψε τις συμβουλές που θα σε κρατήσουν υγιή μέσα στο καλοκαίρι!

1.Ενυδάτωση

Το Α και το Ω το καλοκαιριού. Το νερό είναι ο σύμμαχος σου στην προκειμένη περίπτωση και καλό θα είναι να καταναλώνεις όσο περισσότερο μπορείς.

2.Διατροφή

Η καλοκαιρινή διατροφή απέχει κατά πολύ από αυτά που καταναλώνουμε τον χειμώνα. Το καλοκαίρι είναι ιδανικό για την κατανάλωση φρούτων και λαχανικών. Πρέπει να τρως ελαφριά.

3.Κρύα μπάνια

Ναι, ναι! Κάνουν καλό! Όσο περίεργο και αν σου φανεί, το κρύο νερό επιδρά καλύτερα στο δέρμα σου και οι πόροι σου κάνουν καλύτερη απορρόφηση.

4.Κλείσε τα φώτα

Τα φώτα ζεσταίνουν τον χώρο και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να ζεσταίνεσαι και εσύ.

5.Μην εξαντλείσαι

Μπορεί να έχεις μια ρουτίνα στον τομέα της εκγύμνασης αλλά πρέπει να προσέχεις. Χαλάρωσε τη γυμναστική σου γιατί η ζέστη δε βοηθά το σώμα να αντεπεξέλθει σωστά.

6.Σκιά

Όσο μπορείς προσπάθησε να μένεις στη σκιά. Ο ήλιος είναι πολύ δυνατός και όσο τον έχεις πάνω από το κεφάλι σου, τόσο πιο πολύ θα κουράζεσαι.

7.Καλό ζευγάρι γυαλιά

Ένα καλό ζευγάρι γυαλιά είναι σημαντικό. Τα μάτια μας χρειάζονται προστασία. Οπότε ένα καλό ζευγάρι γυαλιά ηλίου είναι τρομερά σημαντικό. Ο φακός τους απορροφά τις ακτίνες και έτσι δεν ενοχλούνται τα μάτια.

8.Αντηλιακό

Τα tips που διαβάζεις παντού περιέχουν πάντα μια λέξη: «αντηλιακό». Είναι το πιο σημαντικό πράγμα του καλοκαιριού. Προστατεύει το δέρμα σου και δεν καίγεσαι. Πάντα βάζουμε στο πρόσωπο και εννοείται πως το έχουμε πάντα μαζί μας στην παραλία.

Δες ακόμα: 3 απλοί τρόποι για να κάνεις ακόμη καλύτερο το καλοκαίρι σου!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;