Βραβεία Emmy 2019: Αυτή η σειρά έσπασε κάθε ρεκόρ αποσπώντας 32 υποψηφιότητες!

Από neolaia.gr Team 17 Ιουλίου 2019

Κι όμως, αυτή η σειρά κατάφερε να συγκεντρώσει έναν ιστορικό αριθμό υποψηφιοτήτων στα Βραβεία Emmy 2019!

Οι υποψηφιότητες για τα Βραβεία Emmy 2019 ανακοινώθηκαν χθες το απόγευμα, ώρα Ελλάδος, και μία σειρά κατάφερε να κατατροπώσει όλες τις υπόλοιπες. Πρόκειται για το Game of Thrones!

Η δημοφιλή σειρά, που τελείωσε πριν λίγο καιρό με την 8η σεζόν του, κατάφερε να συγκεντρώσει 32 υποψηφιότητες για τα Βραβεία Emmy 2019. Μάλιστα, είναι οι περισσότερες υποψηφιότητες που έχει συγκεντρώσει ποτέ σειρά. Έτσι, κατάφερε να σπάσει το ρεκόρ των 27 υποψηφιοτήτων που είναι συγκεντρώσει η σειρά του ABC, NYPD Blues. Μάλιστα, οι υποψηφιότητες αυτές ανεβάζουν τις συνολικές υποψηφιότητες της σειράς στα Emmy στις 161! Το σύνολο από όλα τα χρόνια που παίζεται!

Ο ιστορικός αριθμός υποψηφιοτήτων που κατάφερε να συγκεντρώσει η σειρά, ώθησε το HBO, στην οποία ανήκει το Game of Thrones, σε 137 υποψηφιότητες συνολικά. Σε αυτό βοήθησαν κι άλλες σειρές με πολλές υποψηφιότητες, όπως το «Chernobyl», το «Barry» και το «Veep»!

Από υπηρεσίες που προσφέρουν πρωτότυπο περιεχόμενο και αρκετές σειρές, δεύτερο ήρθε το Netflix με 117 υποψηφιότητες. Με μεγάλη έκπληξη τις 11 υποψηφιότητες που κέρδισε η σειρά, When They See Us!

Όσον αφορά, το Game of Thrones, η σειρά της HBO, παρά τις αρνητικές κριτικές και την οργή που προκάλεσε στους θαυμαστές της, προηγείται της σειράς The Marvelous Mrs. Maisel της Amazon που καταμετρά 20 υποψηφιότητες, και της σειράς Chernobyl (HBO) που απαριθμεί 19 υποψηφιότητες.

Η τελετή απονομής για τα Βραβεία Emmy 2019 θα διεξαχθεί στο Λος Άντζελες, στις 22 Σεπτεμβρίου!

Δες ακόμα: Βραβεία Emmy 2019: Οι σειρές που ξεχώρισαν και πρέπει να δεις!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486