Αυτός είναι ο ηθοποιός που θα υποδυθεί τον Elvis Presley στη νέα ταινία του Baz Luhrmann!
Ανακοινώθηκε και επίσημα ποιος είναι ο ηθοποιός που θα υποδυθεί τον Elvis Presley!

Μία ταινία για τη ζωή του Elvis Presley ετοιμάζει ο γνωστός σκηνοθέτης Baz Luhrmann. Και μετά από μία άκρως ανταγωνιστική και αναπόφευκτη περίοδο που ψάχνανε τον κατάλληλο ηθοποιό για τον ρόλο, τελικά κατέληξαν στο ποιος θα υποδυθεί τον Βασιλιά της Rock and Roll!

Η Warner Bros. ανακοίνωσε και επίσημα το απόγευμα της Δευτέρας ότι τον Elvis Presley θα υποδυθεί στη νέα ταινία ο Austin Butler. Ο 27χρονος κατάφερε να κερδίσει τον ρόλο αυτό μετά από ένα casting που είχε διάρκεια πολλών μηνών και ήρθε αντιμέτωπος με πιο γνωστά ονόματα όπως ο Ansel Elgort, Miles Teller και Harry Styles!

Ο πολυβραβευμένος σκηνοθέτης, Baz Luhrmann, που έχει σκηνοθετήσει επιτυχίες όπως το Moulin Rouge! και το The Great Gatsby, δήλωσε τα εξής:

“Ήξερα ότι δεν μπορούσα να γυρίσω την ταινία αυτή, εκτός αν το casting ήταν απολύτως σωστό, και ψάξαμε εξονυχιστικά για έναν ηθοποιό που θα μπορούσε να εκφράσει τις μοναδικές κινήσεις και φωνητικές ικανότητες του ιστορικού τραγουδιστή, αλλά επίσης και τα εσωτερικά τρωτά σημεία του καλλιτέχνη…

Μέσα από ένα ταξίδι με πολλές πρόβες, workshops μουσικής και υποκριτικής, ξέρω σίγουρα ότι βρήκα κάποιον που θα μπορέσει να δώσει στο κοινό το πνεύμα ενός από τις πιο διάσημες και φημισμένες φιγούρες της μουσικής.” 

Η νέα ταινία θα εξερευνήσει τη ζωή και την καριέρα του Elvis Presley, μέσα από την πολύχρονη και της περίπλοκης σχέσης του γνωστού ερμηνευτεί με τον μάνατζερ του, Colonel Tom Parker. Μάλιστα, τον μάνατζερ θα τον υποδυθεί ο Tom Hanks! Την ταινία γράφει και σκηνοθετεί ο Baz Luhrmann.

Ο Austin Butler έχει γίνει γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του σε πολλές γνωστές σειρές, όπως το “Arrow”, “Carrie Diaries”, ενώ φέτος το καλοκαίρι μπορείς να τον δεις στις ταινίες “The Dead Don’t Die” και “Once Upon a Time… in Hollywood”.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

“You have made my life complete, and I love you so”

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Austin Butler (@austinbutler) στις

Δες ακόμα: Σπάνια ηχογράφηση του Elvis Presley να τραγουδά σε acoustic!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;