Robert Downey Jr.: Μίλησε για τη ζωή και την καριέρα του μετά τον Iron Man!
Ο Robert Downey Jr. μίλησε σε συνέντευξή του για τη ζωή και την καριέρα του μετά τον Iron Man!

Ο Robert Downey Jr. είναι ένας από τους μεγαλύτερους (και πιο καλοπληρωμένους) ηθοποιούς του Hollywood αυτή τη στιγμή. Η καριέρα του, μετά από μερικά προσωπικά λάθη, με τον ρόλο του Tony Star AKA Iron Man, έφτασε πιο ψηλά από ποτέ!

Τώρα, όμως, (spoilers για το Avengers: Endgame) ο ρόλος αυτός έφτασε στο τέλος του. Και, συνήθως, είναι πολύ δύσκολο για έναν ηθοποιό να συνεχίζει να βρίσκει επιτυχία μετά από έναν ρόλο που τον ακολουθεί για πάνω από δέκα χρόνια.

Σε μία συνέντευξή του με τον φωτογράφο και σκηνοθέτη Sam Jones, ο Robert Downey Jr. μίλησε για το μέλλον του ως ηθοποιός μετά τη λήξη της συνεργασίας του με τη Marvel. Και… τα είπε έξω από τα δόντια!

Ο γνωστός ηθοποιός, συγκεκριμένα, δήλωσε:

“Είχε δέκα πολύ όμορφα χρόνια, που ήταν και καλλιτεχνικά πολύ ολοκληρωμένα. Ήταν μία πολύ, πολύ, πολύ σκληρή δουλειά, και μπήκα πολύ βαθιά στον ρόλο, αλλά δεν έχω πιεστεί για να ανακαλύψω το νέο όριο της δημιουργικότητας μου και της προσωπικής μου ζωής μετά από αυτό.

Με το να δημιουργείς και να συσχετίζεσαι και να συνεργάζεσαι με τον Tony Stark και το σύμπαν που έχει δημιουργήσει η Marvel … και είσαι ένας καλός άνθρωπος της εταιρείας, αλλά και να είσαι και λίγο δημιουργικός και στη συνέχεια να εμπλέκεσαι σε όλες αυτές τις άλλες συνεργασίες, ήταν μια εποχή που είναι σαν… τους ιδιοκτήτες που αρχίζουν να μοιάζουν με τα κατοικίδια ζώα τους… περιστασιακά θα πρέπει να αποτραβιέσαι από αυτό και να πεις, “επιτρέψτε μου να σταματήσω, επιτρέψτε μου να κατέβω από το τρένο αυτού του αρχέτυπου και επιτρέψτε μου να δω πού είμαι”. Και μπορείτε να αισθανθείς πραγματικά περίεργα μακριά από αυτό, ή να νιώσεις ότι κάτι καλύτερο μπορεί να έρθει στη συνέχεια!”

Ο Robert Downey Jr. μίλησε για πολλά σε αυτή του τη συνέντευξη και ελπίζουμε να τα καταφέρει. Και να ξέρεις ότι των αγαπάμε 3000!

Δες το σχετικό απόσπασμα!

Δες ακόμα: 4 celebrities που έχουν μπει στο βιβλίο των ρεκόρ Guinness!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;